Бомбер, спідниця та светр: 3 стильні способи по-новому вдягнути сорочку будь-куди

Сорочка недарма є постійною частиною капсульного гардероба, адже вона може бути зіркою або стильним доповненням буквально кожного образу. Сезон осінь-зима 2024/2025 містить як вічні, так і нові тренди, де сорочка, безсумнівно, має своє місце. Так, пропонуємо звернути увагу та дати шанс цим трьом новим способам стилізації сорочки для виходу будь-куди.

Launchmetrics

Оверсайз-сорочка з асиметрією + довга спідниця

Допоки погода дозволяє, продовжуємо носити сорочку без верхнього одягу. І щоб образ із сорочкою мав автентичний вигляд, обирайте модель великого розміру й з асиметричними деталями. Це може бути вільна сорочка на запах без ґудзиків або просто асиметрично застібнута чоловіча блакитна сорочка. Максіспідниця або ж спідниця-олівець доповнять образ, а від прохолоди можна сховатися у довгий тренч.

Launchmetrics

Launchmetrics

Сорочка на випуск + бомбер

Це поєднання ми підгледіли на вулицях Парижа під час Тижня моди. На диво часто модниці повставали перед стритстайл-фотографами в сорочці, краї якої виступали з-під бомбера. Вільна мідіспідниця та зручні шорти бермуди стали головними доповненнями сорочки. Класичну білу сорочку модниці підкреслювали трендовими нині відтінками хакі та сірого.

Launchmetrics

Launchmetrics

Launchmetrics

Сорочка + светр

Ніби знайоме поєднання сприймається по-новому завдяки поєднанню з регбі-топом або в'язаним "косицею" светром. Такий образ є достатньо вишуканим, комфортним і теплим, аби спочатку відбути день в офісі, а потім вирушити на вечірню прогулянку.

Launchmetrics

Launchmetrics

Популярне на VOGUE