5 стильних способів носити жакет цього сезону — приклади зірок

Цієї осені ми заново відкриваємо для себе жакети та стилізації з ними. Очевидно, що мати жакет у своєму гардеробі означає завжди мати змогу створити вишуканий образ. І ось 5 способів носити жакет цього сезону, щоб завжди хизуватися винятковим стилем.

Приталений жакет + легінси

Жакет крою "пісочний годинник" вважається ідеальним силуетом цієї осені. Він елегантно підкреслює плечі та стегна, вигідно акцентувавши талію. Вікторія Бекхем підтвердила тренд, стилізувавши жакет із легінсами. А якщо ви завершите образ туфлями на підборах, то отримаєте ідеальний комплект для походу в офіс.

Вікторія Бекхем. Photo: Neil Mockford

Шкіряний жакет + костюмні штани

Перенесімося на мить до Венеції, де під час цьогорічного кінофестивалю Ізабель Юппер була помічена у шкіряному жакеті в поєднанні з костюмними штанами та ременем. Акторка продемонструвала ідеальне втілення французького стилю.

Ізабель Юппер. Photo: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images

Жакет на голе тіло + шкіряні бермуди

Чому б не вдягнути жакет просто на голе тіло, поєднавши його зі шкіряними бермудами? Саме це зробила Емілі Ратаковскі із синім жакетом. Босоніжки на підборах влучно доповнили образ.

Емілі Ратаковскі. Photo: Rachpoot/Bauer-Griffin

Коричневий жакет + джинси

Оскільки жакет є річчю, яка вписується у будь-який стиль, поєднайте його з джинсами для розслабленого повсякденного образу. Радимо поєднати жакет зі структурними плечима та мішкуваті джинси.

Christian Vierig/Getty Images

Жакет + ефектний ремінь

Для цього образу оберіть гарний ремінь, який буде акцентним аксесуаром, що підкреслить талію. Це поєднання заявили на подіумах Prada та Max Mara, а також герої стритстайла на Тижні моди в Нью-Йорку.

Getty Images

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE