П’ятий сезон "Емілі в Парижі": чого очікувати від нових епізодів

Після несподіваного повороту, в якому наша улюблена недолуга емігрантка переїхала до Рима, Netflix підтвердив, що п’ятий сезон легковажного серіалу Даррена Стара "Емілі в Парижі" знову повернеться на екрани. Розповідаємо все, що знаємо про нові епізоди на цей час.

Лілі Коллінз та Еудженіо Франческіні в четвертому сезоні серіалу "Емілі в Парижі", 2024

Хіба вже не було відомо, що "Емілі в Парижі" продовжено на п’ятий сезон?

Не зовсім. У травні на гала-вечері amfAR під час Каннського кінофестивалю Вінні Гарлоу та Періс Джексон оголосили благодійний аукціон, головним лотом якого була можливість отримати роль у п’ятому сезоні "Емілі в Парижі". В офіційному буклеті аукціону зазначалось: "Від "Сексу і міста" до "Емілі в Парижі" — Даррен Стар створює мрії на екрані, і він здійснить мрію одного щасливця, який отримає роль у п’ятому сезоні "Емілі в Парижі". Переможець також проведе день на зніманнях у Парижі після квітня 2025 року та зможе відвідати прем’єру четвертого сезону серіалу в Лос-Анджелесі в серпні 2024 року". Також було оголошено, що знімання п’ятого сезону почнуться в середині 2025 року, а роль продали за 250 000 євро.

Лілі Коллінз в четвертому сезоні серіалу "Емілі в Парижі", 2024

Проте пізніше з’явилася інформація, що п’ятий сезон ще офіційно не затверджений, і на сайті аукціону внесли зміни, в яких зазначали, що переможець отримає можливість провести день на зніманнях "за умови затвердження п’ятого сезону". Тепер, коли підтвердження офіційне, шанувальники можуть зітхнути з полегшенням.

Який буде сюжет п’ятого сезону "Емілі в Парижі"?

Найголовніше питання — чи залишиться Емілі в Римі, чи повернеться до Парижа? "Ми захоплені реакцією на цей сезон і з нетерпінням чекаємо продовження пригод Емілі в Римі та Парижі у п’ятому сезоні, — поділився Даррен Стар. — Емілі житиме в Римі, але це не означає, що вона не буватиме в Парижі". Можливо, Емілі подорожуватиме між офісами Agence Grateau, що тепер базуються в столицях Італії та Франції? І чи буде вона розриватися між Габріелем (Лукас Браво) та Марчелло (Еудженіо Франческіні), як це було між Габріелем і Алфі в четвертому сезоні?

Лілі Коллінз та Еудженіо Франческіні в четвертому сезоні серіалу "Емілі в Парижі", 2024

"Марчелло — це нова пригода для Емілі, ми прагнемо знайти для неї баланс між роботою та особистим життям, — розповіла Лілі Коллінз. — Ми хочемо бачити її щасливою без жодних умов, і Марчелло з’являється у потрібний момент". Даррен Стар додав: "Між ними справжня іскра, і цей роман буде розвиватися наступного сезону".

А що ж із Габріелем? "На жаль, йому доведеться мати справу з наслідками свого вибору", — зазначила Коллінз.

Хто буде в акторському складі п’ятого сезону?

Коллінз, Браво та Франческіні, ймовірно, зʼявляється в серіалі разом з Ешлі Парк (Мінді), Каміль Разат (Каміль), Філіппін Лерой-Больє (Сільві), Самюель Арнольд (Жюльєн), Бруно Гоєрі (Люк) і Люсьєн Лавісконт (Алфі). Також є надія на повернення Руперта Еверетта (Джорджіо Барб’єрі), Анни Галлієни (Антонія Мураторі) та Талії Бессон (Женев’єв). А з відсутністю Емілі в Парижі може відкритися новий шлях для амбітної Женев’єв.

Лілі Коллінз та Еудженіо Франческіні в четвертому сезоні серіалу "Емілі в Парижі", 2024

Коли очікувати виходу п’ятого сезону "Емілі в Парижі"?

Офіційної дати поки немає, але з огляду на інтервали між сезонами та початок знімань у 2025 році, найімовірніше, п’ятий сезон "Емілі в Парижі" (чи "Емілі в Римі"?) вийде у 2026 році.

Чи буде більше сезонів "Емілі в Парижі"?

Здається, так. У 2022 році Стар сказав, що серіал має потенціал на довше життя, ніж лише до четвертого сезону: "Я впевнений, що серіал продовжуватиметься, поки всі не відчують, що час завершувати". Сподіваємось, цей момент ще далеко попереду.

Популярне на VOGUE