До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

З італійським присмаком: які вбрання носить Емілі Купер у нових серіях "Емілі в Парижі"

12 вересня на стримінговому сервісі Netflix вийшла друга частина четвертого сезону "Емілі в Парижі". У нових серіях американка продовжує розбиратись у своїх почуттях та роботі, що приводить її до Риму. Там вона проводить час із новим бойфрендом та повторює образи Одрі Гепберн у фільмі "Римські канікули" — ми помітили на ній сукню в горох в стилі 1960-х, жакет у клітинку віши із тонкою хусткою на шиї та об’ємні сукні довжини міді.

Реклама.

У нещодавньому інтерв'ю напередодні прем'єри нових серій акторка Лілі Колінз розказала про свою найулюбленіші вбранння. Вона вподобала свій зимовий образ, натхнений образом Одрі Гепберн з фільму "Шарада" 1963 року — з щільною балаклавою та масивними окулярами. Ще вона виділила вбрання, що складалося з вінтажної спідниці Alaїa, білої сорочки з гострим коміром, балеток та шовкової хустки. Також у найкращих традиціях італійської моди середини ХХ століття Емілі Купер носить речі з активним принтом, ретельно продумуючи всі деталі образу. Серед сезонних сучасних трендів стилісти серіалу підтримали найголовніший — відтінок бургунді, про який ми більше писали за посиланням.

Нагадаємо, 15 серпня на Netflix вийшли перші п’ять серій четвертого сезону "Емілі в Парижі", а останні епізоди платформа додала вже 12 вересня. Як і раніше, головні інтриги серіалу точаться навколо романтичних історій Емілі. Про найголовніших чоловіків нового сезону ми розповідали тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.