До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняний сезон: нові вітрини київського ЦУМу

ЦУМ Київ розпочинає весняний сезон і продовжує популяризацію сучасного українського мистецтва та підтримку молодих художників. Настрій передчуття весни, переходу від зимового спокою до пори пробудження креативна команда універмагу створювала у вітринах ЦУМу разом із талановитим львівським митцем Олесем Дерегою.

Реклама

"Я надихався людським тілом та паперовою скульптурою — оригамі, — коментує Олесь Дерега. — Словосполучення "паперова скульптура" несе в собі і вразливість, і монументальність та стійкість. Вона легка, але водночас сильна. Тендітна — і впевнена. Ця дуальність емоцій коливається, як маятник. Це ті крихкість і тендітність, які в нас є від народження, і стійкість, яку ми набули".

Весна — час легкості, переродження, звільнення від зайвого. У вітринах можна побачити нашарування силуетів, певні деталі прозорішають, ніби відходять у минуле. А дещо, навпаки, стає інтенсивнішим, виривається на передній план. Це як безперервний процес перетворень і набуття ідентичності, особливо відчутний навесні. Продовжуємо знайомитися із сучасним українським мистецтвом разом із ЦУМ Київ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.