До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття на фігурних підборах весна-літо 2023

Цієї весни дизайнери виходять за межі традиційних взуттєвих форм і представляють цікаві архітектурні рішення, наголошуючи на фігурних підборах. Пропонуємо розглянути найкращі туфлі, босоніжки, мюлі та чоботи з незвичайними підборами, щоб поповнити свій гардероб неординарним взуттям цього сезону.

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

Під приціл дизайнерів у новому сезоні потрапило взуття з фігурними підборами, в якому ви точно непомітними не залишитеся. Dries Van Noten показали мюлі з вигнутими золотими підборами, які нагадують скульптури Умберто Боччоні, Ferragamo прикрасили витончені босоніжки з Т-подібними ремінцями круглими підборами, Loewe додали до квіткового взуття незвичайні деталі, а 21 помістили туфлі з відкритою п'ятою на фігурну платформу. Водночас масивні срібні підбори, що нагадували проточні труби, органічно доповнили білі чоботи Off-White, а в колекції Christian Dior ми бачили туфлі Мері Джейн, які отримали нове прочитання цієї весни. Марія Грація К'юрі вирішила прикрасити це елегантне дівоче взуття численними ремінцями та поставити на незвичайний каблук-танкетку.

Loewe
Loewe

No.21
No.21

Christian Dior
Christian Dior

Off-White
Off-White

Dries van Noten
Dries van Noten

Vogue.ua зібрав найкраще взуття на фігурних підборах цього сезону.

<b>Ferragamo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.