До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття сезону осінь-зима 2023/2024

Добігли кінця покази сезону осінь-зима 2023/2024 на чотирьох головних Тижнях моди. А це означає, що настав час підбити підсумки й виділити модні тренди прийдешнього сезону. Vogue.ua зібрав найкраще взуття, яке восени ми побачимо у головних streetstyle-інфлюенсерів.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Тиждень моди у Нью-Йорку

Традиційно розпочинаємо наш огляд із Тижня моди в Нью-Йорку. Цього разу ми бачили взуття на всі смаки — від туфель з торочками Ulla Johnson до чобіт до колін на плоскому ходу Tory Burch. Босоніжки і туфлі з тонкими ремінцями — один із наймодніших трендів прийдешнього сезону. Jason Wu Collection, LaQuan Smith, Sukeina, Tia Adeola і Kim Shui показали свої версії цього елегантного взуття. Водночас Dion Lee зробили ставку на трикотажні чоботи-панчохи, Luar представили взуття з масивними пряжками, Prabal Gurung показали червоні човники з блискучим ремінцем, а Rodarte запропонували туфлі у стилі Мері Джейн.

<b>Michael Kors Collection</b>

Тиждень моди у Лондоні

Британські бренди пропонують додати кольору та незвичайних деталей у свій гардероб наступної осені. JW Anderson представили жовті туфлі з фігурним підбором, Burberry — босоніжки з хутром, Conner Ives прикрасили чоботи квітковими мотивами, а у Simone Rocha з'явилися балетки у золотому відтінку, ніби створені з фольги від цукерок. А от Richard Quinn декорували класичні туфлі ажурним мереживом, Tove показали зручні пантофлі, David Koma — шкіряні ботфорти-панчохи з металевим носком.

<b>David Koma</b>

Тиждень моди у Мілані

Переходимо до Мілана, де на нас, як завжди, чекає багато цікавого. Тут і лаковане взуття з вигнутими підборами Ferragamo, яке бренд пропонує носити з легінсами та вузькими штанами, мюлі Bottega Veneta зі шкіряними торочками, гостроносі човники Prada з квітковими бутонами в стилі орігамі, хутряні босоніжки Gucci, взуття з деніму в колекції Diesel та чоботи до стегон Philosophy di Lorenzo Serafini. Крім цього, на міланських подіумах спостерігалася висока концентрація металевих відтінків. Зокрема MM6 Maison Margiela представили срібні чоботи на плоскому ходу, Moschino — золоті туфлі, а Missoni — босоніжки на танкетці з тонкими перемичками.

<b>Ferragamo</b>

Тиждень моди у Парижі

Судячи з колекцій брендів на Тижні моди в Парижі, наступної осені розпочнеться полювання за пухнастим взуттям. Givenchy показали зелені туфлі, вкриті коротким штучним хутром, Stella McCartney запропонували пухнасті червоні туфлі, а Rokh вклали хутряну устілку у босоніжки з вишуканими ремінцями. Додати свята до свого осіннього гардероба можна за допомогою взуття з ефектним декором у вигляді квіткових бутонів, бантів, леліток, кристалів та перлів. Шукайте відповідні пари у Chanel, Giambattista Valli, Loewe, Maison Margiela та Lanvin. Якщо ж потрібне практичне взуття, яке легко вписати в міський гардероб на щодень, то радимо взяти до уваги армійські чоботи Christian Dior, чорні чоботи в стилі дербі Chloe, ботфорти Sacai та челсі Valentino.

<b>Chanel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.