До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які туфлі купити цієї весни

Незабаром настане весна і прийде час змінити теплі черевики і чоботи на жіночні туфлі. Цього сезону весна-літо 2023 дизайнери пропонують вибирати туфлі Мері Джейн, що відсилають до естетики препі, прозорі моделі з ПВХ, варіанти в металевих відтінках, позачасові туфлі-слінгбеки, гламурні пари з кристалами та елегантні моделі з ремінцями на щиколотках. Щоб розібратися, які туфлі саме вам вибрати цієї весни, читайте наш матеріал.

Dsquared2
Dsquared2

Реклама

Мері Джейн

Туфлі Мері Джейн цієї весни на піку популярності. Відмітною рисою класичних Мері Джейн є круглий носок, стійкі підбори і тонкі ремінці з пряжкою або кнопкою біля кісточок. Такі моделі показали у своїх колекціях Coach та Luar. Тим часом Sportmax зробили ставку на нове прочитання туфель, що відсилає до шкільної естетики, і прикрасили взуття високою скошеною платформою.

Coach
Coach

Luar
Luar

Sportmax
Sportmax

Металік

Металеві відтінки — один із головних трендів 2023 року. Дизайнери пропонують не тільки вибирати футуристичні топи та штани, золоті пальта та блискучі сукні, а й придивитися до металізованого взуття. Золоті, срібні, платинові чи бронзові черевики стали фаворитами у весняних колекціях. Якщо ви давно хотіли спробувати цей тренд, але не знали, з чого почати, то найкраще рішення — придбати туфлі у відтінку металік, які можна носити як акцентну деталь в образах.

Tom Ford
Tom Ford

GCDS
GCDS

Sergio Hudson
Sergio Hudson

Прозорі

Прозорі туфлі — найуніверсальніша пара взуття в гардеробі, адже за рахунок відсутності кольору їх можна комбінувати з будь-якими образами. Крім того, прозорі туфлі не бояться негоди, а отже в період міжсезоння вони стануть вашими найкращими друзями на щодень. Знайти туфлі з ПВХ-матеріалу можна в колекції Valentino, бренд також представив версію зі стразами та шипами. Кольорові прозорі туфлі у відтінку чорного шоколаду представлені в колекціях Huishan Zhang, а біла модель на низьких підборах — у Coperni.

Valentino
Valentino

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Coperni
Coperni

Звідкритою п'ятою

Туфлі-слінгбеки — класичний та позачасовий силует взуття. Рік у рік дизайнери пропонують нові варіації прочитання туфель з відкритою п'ятою. А цього сезону Coperni прикрасили напівпрозору блакитну модель зухвалими блискавками, Dsquared2 запропонували варіант у пастельному фіолетовому кольорі з лакованої шкіри, а у Off-White з'явилися білі туфлі з відкритою п'ятою, які можна римувати із повсякденними образами.

Coperni
Coperni

Dsquared2
Dsquared2

Off-White
Off-White

Кристали

Цього сезону дизайнери почали одностайно популяризувати гламур — і представили свої версії туфель, прикрашених незліченною кількістю стразів. AZ Factory показали класичні човники, повністю всипані великими стразами, Chanel декорували свою фірмову модель із контрастним носком дрібними кристалами, а Vivetta зробили ставку на блискучі туфлі Мері Джейн на високій платформі.

AZ Factoty
AZ Factoty

Chanel
Chanel

Vivetta
Vivetta

З ремінцями

Класичні елегантні човники цього сезону весна-літо 2023 дизайнери декорували тонкими ремінцями на щиколотках. Ця новина не може не радувати, адже тепер це взуття краще фіксується на нозі, а значить, його зручніше носити. Шукайте атласні туфлі у Saint Laurent, шкіряні з бантом у Prabal Gurung, а варіант із синього деніму — у Carolina Herrera.

Saint Laurent
Saint Laurent

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.