До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Capsule: 5 способів стильно поєднувати спортивні речі

Капсульний гардероб універсальна база, за допомогою якої можна створити будь-який образ: від практичного, що підходить на щодень, до вечірнього, більш вишуканого й ошатного. Рaзом із INTERTOP Vogue.ua представляє прості та універсальні стилістичні формули, здатні швидко освіжити гардероб та надати йому особливого шарму. Цього разу зібрали 5 способів стильно поєднувати спортивні речі цієї весни.

Реклама

Університетський бомбер + джинси

Бомбер, Napapijri; футболка, EA7; джинси, Emporio Armani; кросівки, Timberland; сумка, Braska; намисто, Famo

Університетські бомбери, куртки, що колись в основному асоціювалися лише з гардеробом американських університетських спортсменів, зараз переживають нову хвилю популярності. Основні атрибути цього одягу контрастні рукави, трикотажні манжети, пояс-резинка та яскраві нашивки. Цієї весни поєднуйте цю спортивну куртку з базовою футболкою та улюбленими джинсами, а завершать цей практичний ансамбль триколірні кросівки на масивній підошві.

Анорак + штани карго

Анорак, штани, усе — Napapijri; світшот, Emporio Armani; кросівки, Timberland; сумка, Braska

Складно уявити перелік найактуальніших тенденцій сезону весна-літо 2023 без штанів карго. Пропонуємо римувати цю ультрамодну річ з не менш універсальним анораком та базовим джемпером. Розслаблений образ у спортивному стилі варто доповнити поясною бежевою сумкою, створюючи beige total look.

Худі + сукня

Худі, EA7; сукня, Calvin Klein; кросівки, Timberland; сумка, Armani Exchange; кепка, Converse; сережки, Bimba Y Lola

Чи можуть спортивне худі та сукня ужитися в одному образі? Так, якщо обрати практичну сукню-футболку. Погратися з контрастними акцентами допоможуть блакитні аксесуари, а зручні кросівки забезпечать впевнену ходу.

Бомбер + мініспідниця

Бомбер, Napapijri; джемпер, шкарпетки, броги, сумка, усе — Marc O'Polo; спідниця, Emporio Armani; окуляри, Vans

Ще одне ідеальне доповнення до бомбера мініспідниця. Підтримати знов актуальну тенденцію на стиль препі також радимо брогами на обʼємній підошві та, звісно, високими шкарпетками.

Кардиган + гайкери

Кардиган, топ, усе — Marc O'Polo; джинси, Emporio Armani; сумка, кросівки, усе — Timberland; браслет, Tous; окуляри, Polaroid

Для вечірніх прогулянок слід звернутися до позачасових вʼязаних кардиганів, які в поєднанні з джинсами фасону balloon створюють невимушений образ. Для забезпечення максимального комфорту до цього дуету додайте кросівки-гайкери та поясну сумку спортивного стилю.

Ці та інші речі, що стануть основою ідеального капсульного гардероба, можна знайти на фешн-платформі INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.