До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 універсальних пар туфель, які поєднуються з усім

Туфлі — найкраще та найулюбленіше взуття всіх модниць, яке завжди дарує максимум насолоди від придбання. Зрозуміло, що в модному гардеробі має бути не одна пара туфель, проте сьогодні ми хочемо показати вам найуніверсальніші туфлі цього сезону, які усунуть питання, що взути цієї осені. Ми розглянемо класичні чорні лодочки, туфлі на стійких підборах, напівпрозорі пари та позасезонні туфлі-слінгбеки, які виручатимуть вас щодня в місті.

Saint Laurent

Поповнити свій капсульний осінній гардероб цього сезону пропонуємо за допомогою чорних лакованих туфель Saint Laurent, прикрашених невеликим золотим ланцюгом — таке взуття матиме стильний вигляд як у повсякденному діловому гардеробі, так і складе пару вечірньому вбранню. Щоб легко провести весь день у туфлях, як, наприклад, робить Кейт Міддлтон, придивитися варто до універсальних пар на стійких підборах або до взуття на танкетці. Зокрема, другий варіант з’явився в колекціях Bottega Veneta та Prada, але в новому прочитанні – зі скошеною танкеткою.

Реклама
Prada
Bottega Veneta
Koche

Чорні лодочки з металевими носками — один з найпрактичніших і найбажаніших трендів цієї осені. Ці лаконічні туфлі будуть універсальним солдатом і виручать у будь-якій ситуації. Найпопулярніші пари шукайте в Koche та Saint Laurent. Якщо ваш гардероб здебільшого складається зі взуття на пласкому ходу, найімовірніше, вам буде до вподоби модель Chanel з відкритими п’ятами й на низьких підборах. Крім того, не варто списувати з рахунків напівпрозоре взуття, яке можна носити майже з усім. А якщо вам хочеться додати кілька сантиметрів до зросту, вибирайте нові туфлі Мері Джейн, але тільки в базовому відтінку, щоб не думати потім, як їх вписати в гардероб.

Chanel
Christian Cowan
Versace

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.