До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші туфлі цієї осені

Невдовзі потрібно буде змінити відкриті літні босоніжки на закриті, але від цього не менш красиві туфлі. Дизайнери пропонують модницям кілька варіантів актуальних моделей: туфлі з відкритою п'ятою, варіанти зі скошеною танкеткою, нове прочитання туфлів Мері Джейн, ошатні пари, варіанти з ланцюгами та моделі з металевим мисом. Vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші туфлі сезону осінь-зима 2022/2023.

Genny
Скошена танкетка

Туфлі на скошеній танкетці – найзручніше взуття цього сезону. Водночас елегантні, практичні та комфортні – ці туфлі просто створені для того, щоб носити їх щодня. Пари з металевим блиском чи пастельні рішення шукайте в колекції Prada, а ось білі або бордові туфлі з неповною танкеткою представлені у Bottega Veneta.

Реклама
Bottega Veneta
Prada
Металевий мис

Туфлі з металевим мисом – не новий тренд. Ще торік Ентоні Ваккарелло прикрасив свої знакові човники-слінгбеки металевим носком – дуже швидко ця модель стала найпопулярнішою серед streestyle-зірок. Цієї осені дизайнери знову пропонують модницям туфлі з металевим мисом. Актуальні пари шукайте у Elisabetta Franchi та Koche.

Elisabetta Franchi
Koche
Нові Мері Джейн

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 класичні туфлі Мері Джейн набули нового прочитання. Тепер витончене взуття на стійкому підборі із закругленим носком і зворушливими ремінцями біля кісточок обзавелося масивною платформою. Так, Versace запропонували туфлі в бордовому відтінку з трьома ремінцями і високою платформою, а Lanvin зробили ставку на білий відтінок і масивний підбор, зберігши в новій моделі Мері Джейн тільки класичний круглий мис. Носіть цієї осені туфлі на платформі зі шкарпетками або гольфами, надихнувшись стилем препі.

Versace
Lanvin
Слінгбеки

Туфлі з відкритою п'ятою на низьких підборах – найулюбленіше взуття дизайнерів. Це можна пояснити з кількох причин: вони практичні та зручні в носінні завдяки маленькому підбору; позасезонні, адже їх можна носити в парі з колготками чи гольфами, а ще вони не менш елегантні, ніж гостроносі пари із середнім та високим підбором. Цієї осені носіть лаковані туфлі-слінгбеки Chanel або шкіряні пари з декором у вигляді блискавки Coperni.

Coperni
Chanel
Ланцюги

Ланцюги вже давно прикрашають модні туфлі і найближчий осінній сезон не стане винятком. Якщо раніше ми бачили ланцюги у вигляді ремінців на взутті, то зараз вони плавно перебралися на мис туфлів – від помітних ланок до витончених ланцюжків. Saint Laurent показали лаковані гостроносі пари, а Eilsabetta Franchi зробили ставку на білі пари з контрастним чорним мисом.

Saint Laurent
Eilsabetta Franchi
Ефектний декор

Якщо вам хочеться поліпшити настрій і порадувати себе в осінньому сезоні, вибирайте туфлі з ефектним декором – така модель буде стильною акцентною деталлю в образі. Розсипи стразів і каміння, квітковий декор, банти, золоті та срібні деталі – ось головні складові ошатних туфлів, У колекції GCDS зустрінете білі туфлі з ремінцем біля кісточок, прикрашені стразами, а у Blumarine –чорні лаковані пари з величезною квіткою в тон взуття.

GCDS
Blumarine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.