КУПИТИ КВИТКИ

Сукня з принтом зебри — наймодніша річ цього жовтня

Цієї осені сукні розмальовані новим модним тваринним принтом зебра з чорно-білими смужками, які заграють з оптичною ілюзією. Принт зебри майже поетично вписується в мінімалістичний тренд, який пануватиме в найближчі місяці. Такі сукні чудово поєднуються з металізованими прикрасами або парою білих спортивних кросівок. З іншого боку, варто також поекспериментувати зі взуттям такого контрастного відтінку, як вишнево-червоний. Vogue.ua зібрав 5 способів стильно носити сукню з принтом зебри цього жовтня.

Сукня-сорочка + неонове взуття

Реклама.

Принт, культурний вплив якого проникав в індустрію моди протягом десятиліть, став уже класичним. Створіть цікавий образ із сукнею-сорочкою довжини міді з довгими рукавами в поєднанні з неоново-жовтим взуттям на підборах, щоб підкреслити екзотичність.

Сукня з довгим рукавом + золоті аксесуари

Цієї осені, за ствердженнями дизайнерів та streetstyle-зірок, варто також римувати максісукню з хижим принтом із золотими прикрасами й аксесуарами, зокрема обʼємним намистом, сумкою та взуттям.

Мінісукня з психоделічним принтом

У психоделічну моду 1970-х вторглися принти сафарі, улюблені такими рок-зірками, як Деббі Гаррі. Буйний час, тому ця мінісукня із принтом була переосмислена. Крій ідеально пасує для стильної боротьби з негодою. Додайте колготки та улюблені лофери, які ефектно завершать образ, готовий до вихідних.

Структурована сукня-жакет

Принт зебри в поєднанні з модним взуттям, як-от високі чоботи, — це все, що потрібно для стильного офісного вбрання. Знадобиться лише сукня з принтом у версії, яка облягає талію. Єдине, чого не вистачає, це аксесуари чорного кольору.

Сукня на тонких бретелях

Нарешті, чудовий спосіб виглядати модно з понеділка по п’ятницю поза офісом — це сукня на тонких бретельках зі складками на спідниці. Складки додають структури вільній сукні й ідеально пасують до взуття на пласкій підошві. Чудовий образ для теплих осінніх днів.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.