До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Найстильніші осінні чоботи 2024 року, які варто мати у своєму гардеробі

Чоботи — це основа осіннього гардероба. Цьогоріч бренди та дизайнери представили безліч як і класичних, так і виняткових моделей. У сезоні осінь-зима 2024/2025 можливо знайти пари на будь-який смак: від утилітарних чобіт на масивній підошві до елегантних варіантів на мініатюрних підборах, замість високих та зухвалих каблуків. Більшість з сучасних та трендових чобіт — це практичні та універсальні пари, які не лише пасуватимуть різноманітним образам, а й мають всі шанси залишитися у гардеробі як позачасове та різноцільове взуття. Час підготуватися до холодів і вибрати свою ідеальну пару.

Реклама

Які чоботи в моді цієї осені?

У сезоні осінь-зима 2024/2025 з'явилося безліч модних варіантів чобіт. Міучча Прада для Miu Miu представила потерті шкіряні чоботи зі шнурками навколо щиколоток, тоді як у Prada можна знайти розкішні й елегантні чоботи до колін на підборах. Матьє Блазі в колекції Bottega Veneta показав довгі чоботи з фірмовим плетінням та унікальними підборами, а колекцію Gucci поповнили глянцеві чоботи у стилі верхової їзди з культовою пряжкою. Тож, на всяк випадок перевірте — є шанс, що трендові чоботи вже у вас в шафі.

Як вибрати чоботи?

Щоб вибрати ідеальну пару, варто звернути увагу на практичність чобіт. Перш за все, для чого ви їх купуєте? Якщо для прогулянок по місту, вибирайте моделі, які витримають осінню дощову погоду — замшеві варіанти краще залишити для сухих днів. Вирішіть, де і як будете їх носити: до офісу, на побачення чи на вечірки? Відповіді на ці питання допоможуть вам не зробити імпульсну покупку, а обрати щось дійсно своє й не пожалкувати про вкладені кошти. Та й, не забуваємо, що нині головна ціль в індустрії — зберігати навколишнє середовище. Тому всі ваші покупки мають бути зважені та продумані.

Як носити чоботи?

Головна перевага чобіт — це універсальність. Вони мають чудовий вигляд з різними образами. Чоботи до щиколотки гарно поєднуються з максі та мідіспідницями, літні сукні можуть мати цікавий, актуальний та сучасний вигляд з чоботами до колін або ковбойками, а байкерські чоботи додадуть будь-якому вбранню характеру. Не бійтеся пробувати нові поєднання, адже саме ці експерименти найчастіше приносять найкращі результати.

Чоботи до колін на підборах

AEYDE
AEYDE

TOTEME
TOTEME

STAUD
STAUD

Челсі

TOGA
TOGA

STUDIO NICHOLSON
STUDIO NICHOLSON

Байкерські чоботи

PARIS TEXAS
PARIS TEXAS

ARKET
ARKET

Чоботи до щиколотки

SOULIERS MARTINEZ
SOULIERS MARTINEZ

HEREU
HEREU

Ковбойські чоботи

PARIS TEXAS
PARIS TEXAS

KHAITE
KHAITE

Чоботи на плоскій підошві до колін

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI

COS
COS

PROENZA SCHOULER
PROENZA SCHOULER

Чоботи зі шнурівкою

THE ROW
THE ROW

DR. MARTENS
DR. MARTENS

BOTTEGA VENETA
BOTTEGA VENETA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.