До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сорочки-кімоно — улюблений вибір модниць цієї весни

Кімоно є головним героєм одного з тих "тихих" феноменів, коли певний одяг стає невід’ємною річчю гардероба. Хоча у випадку цього виробу його стрімке зростання до статусу культового більш ніж виправдано: сорочки-кімоно зручні, ідеально підходять для спеки, не втрачаючи ні краплі стилю, а також надзвичайно універсальні. Навіть із джинсами та топом такі сорочки можуть надати своїй власниці неймовірної ефектності. Автентична магія кімоно зробила їх улюбленим вибором модниць цієї весни.

Реклама

Крім привабливості кімоно, цього сезону у нас є такі альтернативи, як туніка, яка не тільки повторює переваги своєї попередниці, але й є ще універсальнішою. Оскільки плавність і легкість структури також додається до того факту, що цієї весни вони доповнені різноманітними принтами та оздобленням, це робить їх ідеальним вибором як для повсякденного використання (у поєднанні з босоніжками на плоскій підошві та джинсами), так і для будь-якої особливої ​​події — з обʼємними прикрасами та туфлями на високих підборах.

Головна відмінність таких сорочок від автентичних кімоно полягає в центральній застібці. Деталь, яка додає дизайну більш невимушеного відтінку, але виділяє його серед інших предметів, які ми вже маємо в шафі. Сорочка-кімоно — остаточна інвестиція на цей весняно-літній період, підтверджують зірки вуличної моди.

Текст: Nuala Phillips

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.