До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Сорочка + шорти — стильна формула цього літа

Вуличний стиль невпинно пропонує все нові й нові ідеї стильних та зручних образів, що пасують як на щодень, так і для особливих випадків. Услід за спідницями в стилі бохо, які підкорили вулиці модних столиць наприкінці весни, у світло софітів виходить одне з найпрактичніших поєднань сорочка та шорти.

Реклама

2024 рік замінив класичні літні сукні на більш трендові речі: спідниці Rah-Rah, джорти та спортивні шорти Adidas. У категорії шортів вибір безмежний: від спортивних і ошатних до витончених і обʼємних. Завдяки своїй практичності, сорочка зможе врівноважити образ і підкреслити ваш особистий стиль. У більш спекотні літні дні альтернативою класичній моделі стане варіант із короткими рукавами.

Безліч модниць і streetstyle-зірок цього літа надали перевагу поєднанню сорочки з шортами, причому найпопулярнішими варіантами стали шорти Adidas або довгі джинсові шорти в поєднанні з великими сорочками білого, синього та бежевого відтінків. Але краса цього ансамблю полягає в тому, що його з легкістю можна адаптувати до свого особистого стилю, особливості події та вимог погоди.

За матеріалами Vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.