До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Смужка – найстильніший принт цього літа

Смужка вже давно стала частиною сезонних модних трендів. Це літо не стало винятком. Від спідниць і сорочок, до жакетів і сміливих та яскравих монолуків – vogue.ua зібрав найстильніші смугасті образи в колекціях весна-літо 2022.

Courreges
Bottega Veneta

Звісно, почесне місце посідають смугасті сукні. Дизайнери запропонували різноманітні варіації класичного принту — від горизонтальних і вертикальних смуг різної ширини й відтінків до візерунків, що розмістилися в хаотичному напрямку на тканинах. Вподобати якусь модель можна в колекціях Bottega Veneta, Courreges, Balmain і Jil Sander. Окрім очевидної стилізації, цього літа можна скористатися варіантом, що його запропонували Tory Burch: бренд поєднав смугасту сукню з яскравим корсетом як акцентною деталлю.

Реклама
Balmain
Jil Sander
Tory Burch

Окрім суконь, смужка знайшла своє місце на всіляких комплектах. Victoria Beckham зробили ставку на невагомий костюм, що складається із сорочки з акцентною лінією талії та штанів. А Max Mara вміло поєднали найстильніші кольори сезону – жовтий і блакитний – у тандемі подовженої сорочки, виготовленої в утилітарному стилі, та мініспідниці.

Max Mara
Victoria Beckham

Якщо смугастий total look здається занадто важкою стилізацією, рекомендуємо розпочати з однієї речі цього принту. Надихнутися можна колекцією Chanel, що представили максіспідницю, здатну вмить перенести до літнього узбережжя, а також Saint Laurent. Цей бренд поєднав класичну блузу смугастого принту зі штанами з високою посадкою та яскравими рукавичками – аксесуаром, який, упевнені, ще повернеться до головних трендів майбутнього сезону.

Chanel
Saint Laurent

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.