До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 головні принти цього літа

Сезон весна-літо 2022 – креативна суміш яскравих трендів, що ваблять око. Цього літа дизайнери зробили ставку на принтовані моделі: різноколірні смуги, квітучі флористичні та яскраві картаті візерунки. Vogue.ua зібрав найстильніші образи з головними принтами цього сезону.

Смугастий принт

Цього сезону смужки знайшли своє місце в головних трендах літа поряд з торочками – тенденція для найсміливіших модниць. Шукати такі варіанти варто в JW Anderson, які представили сексуальні мінісукні, Louis Vuitton, що поєднують асиметричну туніку з темно-синім денімом, або Jil Sander, які роблять ставку на яскравий смугастий total look.

Реклама
Jil Sander
Louis Vuitton
JW Anderson
Квітчастий принт

Флористичні візерунки – завжди правильне рішення. Неймовірні сукні, що поєднуються з мідіпальтом, як в Emilia Wickstead, топ і джинси з низькою посадкою, як в Isabel Marant, або легка сукня з наївним принтом, як у KSENIASCHNAIDER, – вибір за вами.

Emilia Wickstead
Isabel Marant
KSENIASCHNAIDER
Картатий візерунок

Не сходить з модного п’єдесталу й картатий візерунок. Байдуже, великокаліберний чи ледь помітний. Цього літа варто звернути увагу на розслаблені комплекти, як у Paul Smith, костюми зі спідницею, як у Chanel, та деконструйовані спідниці, як у Rochas.

Paul Smith
Chanel
Rochas

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.