До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Shine bright: лелітки — найяскравіший тренд сезону весна-літо 2023

Схоже, у сезоні весна-літо 2023 дизайнери одноголосно вирішили, що настав час сяяти. Колекції модних брендів були наповнені блискучими металевими матеріалами. Лелітки захопили не тільки вже звичні сукні, але й брючні костюми, верхній одяг та навіть взуття. Vogue.ua зібрав найкрасивіші вбрання, всипані лелітками, у весняно-літніх колекціях.

Valentino
Valentino

Реклама

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Святковий фактор гламуру досяг історичного максимуму в Valentino, де образи з лелітками слугували нагадуванням про Midas touch П’єрпаоло Піччолі, що був втілений у приголомшливій смарагдово-зеленій сукні-накидці. Образ total black представили Alexander McQueen: чорну асиметричну сукню доповнювали черевики, повністю розшиті лелітками. Сяючі комплекти зʼявилися в колекціях Brunello Cucinelli та Stine Goya.

Stine Goya
Stine Goya

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

"Тихий" гламур також можна було побачити в колекції Chanel: культові твідові жакети прикрасилися лелітками та були доповнені сяючими балетками в стилі Мері-Джейн. Трендові напівпрозорі матеріали набули нового прочитання у Miu Miu, а розкішні шкіряні пальта з блискітками сусідили з тваринним принтом, що сяє, у 16Arlington.

Miu Miu
Miu Miu

Chanel
Chanel

16Arlington
16Arlington

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.