До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прозорі босоніжки — гіт цього літа

З 2019 року прозорі босоніжки з’являються в літніх гардеробах, але нинішнього року цей тренд особливо набрав обертів і прикрасив колекції брендів у оновленій версії. Виготовлені з різноманітних прозорих матеріалів, як-от ПВХ, вініл, плексиглас або сітка, прозорі босоніжки є літньою версією голого взуття Lucite, яке кілька сезонів тому випустили Yeezy, а потім ще багато інших брендів, зокрема Balmain, Armani, Miu Miu та Amina Muaddi (які зробили цю тенденцію своїм фірмовим почерком). Отже, пропонуємо подивитись на нове прозоре взуття, яке знову з’явилося на подіумах весна-літо 2023 у різних інтерпретаціях.

Missoni
Missoni

Реклама

Прозорі босоніжки — найчуттєвіший "нюдовий" тренд цього літа. У круїзній колекції Missoni характерний зигзагоподібний візерунок опинився на прозорих мюлях, а Tory Burch представили елегантну чорно-прозору версію на платформі. На подіумах сезону весна-літо 2023 ми також бачили "голі" босоніжки на масивній жорсткій пластиковій підошві у Simone Rocha, максіплатформи з ремінцями на щиколотках у Valentino, ботфорти на циліндричних підборах у Bottega Veneta, а також мюлі Dilara Findikoglu.

Tory Burch
Tory Burch

Missoni
Missoni

Simone Rocha
Simone Rocha

Valentino
Valentino

Прозорі босоніжки, які полюбили модниці і знаменитості на червоних доріжках і у вуличному стилі, зокрема Кім Кардашʼян і Кендалл Дженнер, виявилися універсальним взуттям, яке адаптується до нескінченної кількості елегантних комбінацій. Серед брендів багато хто відмовився від простих прозорих босоніжок з ПВХ, щоб інтерпретувати по-новому нюдовий тренд і зробити його ще чуттєвішим. На додаток до Аміни Муадді, яка створила цілу лінію взуття спеціально для того, щоб можна було побачити стопу, є ї інші бренди, які показали прозорі босоніжки, зокрема Gianvito Rossi та Aquazzura додали блискучі кристали до своїх дизайнів.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Ми зібрали найкращі прозорі босоніжки, у які можна інвестувати прямо зараз.

<b>GIANVITO ROSSI</b>

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.