До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші туфлі й босоніжки з ремінцями весна-літо 2023

Цього сезону одними з найбажаніших пар взуття стали босоніжки та туфлі з ремінцями. Елегантне взуття з тонким ремінцем біля щиколотки, варіанти з Т-подібним декором, пари з численними ремінцями, натхнені сандалями гладіаторів, утилітарні моделі з усілякими перемичками і пари з перехресними ремінцями — ось головні взуттєві тренди сезону весна-літо 2023. Такі пари давно є основою літнього стилю та позачасовим взуттям у гардеробі, з яким можна скласти десятки стильних образів. Давайте подивимося на найкращі з них.

Versace
Versace

Реклама

Класичні відтінки та стриманий дизайн — головні чинники у виборі універсальної пари взуття на літо. Такі туфлі й босоніжки не набриднуть вам ніколи і будуть легко римуватися з будь-якими речами. Наприклад, коричневі туфлі Saint Laurent з тонким ремінцем на щиколотці можна носити як із брючними костюмами, так і з елегантними сукнями або зухвалими спідницями. А якщо ви шукаєте практичні чорні босоніжки, то найкращі пари показали Victoria Beckham та Elisabetta Franchi.

Saint Laurent
Saint Laurent

Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Veronica Beard
Veronica Beard

Для шанувальниць гостромодних трендів та небанальних дизайнів є також дещо цікаве. Візьмемо, наприклад, балетки-гладіатори Christian Dior, які марка пропонує носити з білими плетеними гольфами, — таке взуття точно здивує найвибагливіших модниць. Також босоніжки зі складним дизайном та нестандартними підборами представили Dries Van Noten, тоді як Versace показали фіолетові босоніжки з багатьма ремінцями, а Givenchy та Veronica Beard зробили ставку на модні літні відтінки — лавандовий та лаймовий.

Givenchy
Givenchy

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Christian Dior
Christian Dior

Act N°1
Act N°1

MSGM
MSGM

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Vogue.ua зібрав 12 наймодніших пар взуття з ремінцями, які можна придбати вже зараз.

<b>Aquazzura</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.