До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Неонові відтінки в колекціях весна-літо 2023

Хоча весняно-літні колекції цього сезону здебільшого тяжіли до нейтральних та пастельних кольорів, яскраві барви насамперед асоціюються саме з теплим сонячним періодом. Дизайнери підбадьорюють світ моди, пропонуючи різноманітні неонові відтінки. Флуоресцентні кольори, які раніше прикрашали лише спортивні костюми дівчат-інструкторок з аеробіки, впроваджуються модницями у повсякденні гардероби з особливою спритністю. Лимонний, фуксія, отруйно-жовтий, хімічний зелений, синій електрик і помаранчевий відтінки знову залишили свій слід на модних подіумах у колекціях весна-літо 2023.

Chet Lo
Chet Lo

Реклама

Halpern
Halpern

Починати свою дружбу з неоновими відтінками найкраще з невеликих деталей, наприклад, водолазки кольору електрик, як у Roksanda, яскраво-жовтих легінсів, як у колекції Raf Simons, чи сумки насиченого блакитного тону, як у JW Anderson. Тим часом модниці з досвідом можуть дозволити собі зразу придбати повний монохромний образ у флуоресцентному відтінку: натхненням слугуватимуть сукні Halpern, Huishan Zhang та Chet Lo.

Roksanda
Roksanda

Raf Simons
Raf Simons

JW Anderson
JW Anderson

Надсміливим модницям точно сподобається комбінація декількох яскравих неонових в одному образі. Життєрадісний відтінок лайма Molly Goddard пропонують римувати з надпопулярним ліловим, а помаранчевий якнайкраще пасуватиме для блакитного чи яскраво-малинового кольорів, стверджують JW Anderson.

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Molly Goddard
Molly Goddard

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.