До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші смугасті максісукні цієї зими

Графічні темно-сині й білі смуги бретонки стали невіддільною частиною будь-якого гардероба вже дуже давно. Утім, окрім уже звичних светрів і джемперів, у світло софітів цього сезону виходять саме довгі сукні. Вони полонили серця багатьох модниць не тільки завдяки своєму комфорту, а й практичності, адже їхня стилізація не потребує додаткових зусиль. Vogue.ua зібрав наймодніші смугасті максісукні цієї зими.

Ports 1961
Ports 1961

Реклама

Alaїa
Alaїa

Класичні чорно-білі сукні зʼявилися в колекціях Alaїа й Ports 1961. Горизонтальні смуги прикрасили довгі моделі, виготовлені з трикотажного вʼязання й напівпрозорих матеріалів. Римувати такі сукні бренди пропонують з трендовими грубими черевикам чи мінімалістичними мюлями. Яскравіші варіанти продемонстрували Missoni та український бренд Bobkova. До таких максісуконь якнайкраще пасуватимуть довгі класичні пальта.

Missoni
Missoni

Bobkova
Bobkova

Не варто оминати й кольорові варіації. Chloe зробили ставку на кобальтовий відтінок, Gucci — на барвисте поєднання червоного й білого. A Gabriela Hearst представили сукню, що неодмінно стане фаворитом шанувальниць мінімалізму та спокійної палітри: романтична модель довжини максі з обʼємними рукавами стане в пригоді не тільки для щоденних образів, а й для формальних виходів.

Chloe
Chloe

Gucci
Gucci

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.