До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пальта в колекціях українських брендів

Цієї осені, крім супертрендових бомберів, перегонових шкіряних курток і маскулінних тренчів, не варто забувати про теплі пальта, які з року в рік прикрашають колекції брендів. Неабиякою перевагою цього верхнього одягу є його універсальність і практичність. Так, пальто легко подружити як з діловим гардеробом, так і впровадити в спортивний стиль, доповнити ним щоденні образи з джинсами й затишним трикотажем, або накинути на плечі поверх вечірньої сукні. Оскільки багато нових колекцій європейських брендів недоступні в нашій країні цього сезону, пропонуємо насолодитися верхнім одягом українських дизайнерів, що має не менш привабливий вигляд.

Bevza

Цього сезону осінь-зима 2022/2023 дизайнери пропонують різні види пальт — від жіночних фасонів до об’ємних дизайнів, ніби знятих із чоловічого плеча. Так, у колекції Litkovska ви знайдете вовняне карамельне пальто з асиметричним коміром, що стане базовим верхнім одягом у вашому капсульному осінньому гардеробі. Тим часом у The Coat by Katya Silchenko представлені приталені пальта з декоративною строчкою в пастельній колірній гамі, а у Vorozhbyt&Zemskova — пальто із чорної лакованої шкіри. Класику в сучасному прочитанні вдало обіграв бренд MBocharova, поєднавши традиційний крій, приємний оливковий відтінок та шкіряну фактуру.

Реклама

Мода на довжину максі дісталася й верхнього одягу. Це логічно, адже якщо дизайнери пропонують сукні та спідниці до підлоги, то завершити образ треба довгим верхнім одягом. Так, трендова довжина максі прикрасила цього сезону біле пальто Bevza зі складною фактурою, кремовий варіант в армійському стилі Gudu та блакитне вбрання мінімалістичного крою A.M.G.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.