До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші білі купальники цього літа

Білий купальник часто викликає асоціації з одягом, який стає занадто прозорим після купання в морі чи басейні. Однак у сучасному світі це вже не так. Якщо раніше купальники були одношарові, то сьогодні бренди, щоб уникнути ефекту "під купальником все видно", додають другий, а то й третій додатковий шар-вуаль. Тому ви можете сміливо вибирати білий купальник, чергуючи його з класичним чорним.

Зірки часто використовують біле бікіні як бюстгальтер або боді замість основного топа. Найгарячіший приклад — К'яра Ферраньї, яка продемонструвала бікіні кремового кольору з золотими стразами під накрохмаленою зав'язаною сорочкою. У цьому сезоні бренди показали різноманітні білі моделі — від базових бікіні та цільних моделей на тонких бретельках до трикіні та варіацій з кольоровою облямівкою. Vogue.ua зібрав найкращі з них.

Реклама

Ельза Госк
Ельза Госк

Класичний цільний купальник

Класичний білий цільний купальник сподобається всім: він практичний, яскравий, має чудовий вигляд під сорочкою та ідеально підходить для того, щоб перейти з пляжу на аперитив. Цього сезону в тренді дуже прості моделі, з правильним кроєм і тонкими бретельками, подекуди знімними. Актуальні також купальники з круглим вирізом у стилі 1990-х, який підкреслює декольте.

<b>Blumarine</b>

Контрастні моделі

Тренд на білий купальник з контрастними краями, представлений Chanel, тепер підтримують багато брендів. Від класичного цільного купальника до трикіні та бікіні. Найпопулярніший і класичний відтінок країв — чорний. Але є бренди, як-от Burberry, які погралися з текстурами та відтінками і прикрасили бікіні картатим принтом.

<b>La Reveche</b>

Вирізи і розрізи

Ще одна модель, яка є актуальною цього сезону, — купальник-трикіні, як компроміс між роздільним та суцільним. Високі вирізи та ефектні розрізи — це те, що вирізняє ці купальники серед інших моделей. Трикіні призначені для тих, хто не любить прості купальники і хоче мати ефектний вигляд на пляжі чи біля басейну. Цей купальник можна також використовувати замість топа чи боді у парі з шортами чи спідницями.

<b>Cult Gaia</b>

Біле бікіні

Біле бікіні — це ідеальна модель для рівної засмаги. Помилкою буде вважати, що повністю білий купальник схожий на білизну. Насправді на засмаглому тілі він буде створювати контраст і мати дуже сексуальний вигляд.

<b>Alessandra Rich</b>

Купальник з принтом

Якщо ви з тих дівчат, яким однотонний купальник швидко набридає, радимо розглянути білі моделі з принтами або кольоровими деталями. Це може бути купальник із зеленими бантами GiambattistaValli, варіант з кольоровими бретельками Dolla або цільний купальник із зображенням ведмедика Teddy з колекції Moschino. В таких купальниках ви точно не залишитеся непоміченою на пляжі.

<b>Gucci</b>

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.