До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі купальники для вагітних

В топлисті найнеобхідніших речей, які вибирають вагітні, завжди є комфортні легінси та футболки великого розміру, спеціальні джинси, а також сукні вільного крою та зручне взуття, наприклад, сандалії Birkenstock. Але влітку вони також звертають увагу на купальники, проте мало хто знає, що є моделі, розроблені спеціально для вагітних, щоб жінці і малюкові в її животі було комфортно. Блейк Лайвлі, яка нещодавно стала мамою вчетверте, в одному з постів в інстаграмі, адресованих папараці, що причаїлися біля її будинку і чекали на шанс зазнімкувати зірку вагітною, опублікувала свою світлину з животом у купальнику. Проста модель купальника коралово-червоного кольору з вирізаною збоку квіткою привернула багато уваги майбутніх матерів. Тому ми зібрали всі найпрактичніші та найкрасивіші купальники для вагітних, які варто придбати напередодні літа.

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі

Реклама

Роздільний купальник

Ріанна на власному прикладі вчить, що демонструвати вагітність — це красиво. Бікіні з непрозорим і еластичним низом та дуже високою талією є найбільш практичним рішенням під час вагітності. У деяких купальниках замість ліфа передбачений еластичний топ, щільність прилягання якого можна відрегулювати за бажанням, і низ зі шнурівкою, який також змінюється зі зростанням живота. Це дуже зручна модель, адже не потрібно купувати інший купальник, коли живіт стане більшим. Зрештою, є купальники-танкіні, зокрема із квітковими чи смугастими принтами.

<b>Alvivi</b>

Суцільний купальник

Є ті, кому не подобаються роздільні моделі, і, на щастя, вибір купальників для вагітних більший, ніж ви можете собі уявити. Від класичних суцільних моделей з глибоким вирізом до більш романтичних з воланами і спортивних варіантів. Важливо підібрати модель, виготовлену з еластичного матеріалу, щоб живіт не стягувався. Існують навіть купальники, які мають непомітну підтримку під животом, на зразок пуш-ап.

<b>Generic</b>

Купальник з принтами

Тим, хто любить принти, дизайнери пропонують всілякі варіації купальників для вагітних з візерунками — від класичного картатого малюнка до милого та інфантильного гороху. Також у колекціях брендів ви знайдете купальники в смужку або маленькі квіточки у стилі бохо чи тропіків.

<b>Rytejfes</b>

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.