До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинсові спідниці весна-літо 2023

В новому сезоні весна-літо 2023 окрім джинсів та шортів з деніму дизайнери зосередились на спідницях з цього утилітарного матеріалу. Джинсові спідниці — один з найуніверсальніших елементів капсульного гардероба, який придасться і для міських повсякденних образів, і на відпочинку. Спідниці з деніму завжди були популярними, змінювались лише фасони та відтінки. У 1970-х роках модниці носили спідниці з вивареного деніму, в 1990-х вибирали довгі до підлоги, а у 2000-х культовими стали сміливі мініспідниці. В новому сезоні дизайнери переосмислили тренди минулого та додали до своїх колекцій варіанти в новому прочитанні.

Tibi
Tibi

Реклама

Якщо попереднього сезону на модних подіумах панувала довжині міні, то цього літа актуальна ще й максі. Стримані та елегантні спідниці, посилання на естетику 1990-х, з'явилися в колекціях багатьох брендів. Altuzarra показали довгу джинсову спідницю синього кольору, яку бренд запропонував носити з кросівками та вкороченими кардиганами і білими блузами. У Burberry ми бачили варіант канадського смокінгу — спідницю з деніму до підлоги у поєднанні з джинсовою сорочкою, а у Masha Popova — лаконічну максіспідницю з низькою посадкою на стегнах.

Altuzarra
Altuzarra

Blumarine
Blumarine

Masha Popova
Masha Popova

Burberry
Burberry

Коротка джинсова спідниця — ідеальний варіант для спекотних літніх днів. В колекції Tibi можна зустріти блакитну міні трапецієподібного крою, яку бренд поєднав з топом та жакетом і сандаліями з ремінцями. У Blumarine представлена більш грайлива та романтична версія з оборками, у Dion Lee — коротка модель зі шкільними складками, а у Courrèges — варіант з вивареного деніму з цікавим дизайном.

Christopher Esber
Christopher Esber

Givenchy
Givenchy

Окрім мініспідниць та максіверсій, в новому сезоні також є актуальною середня довжина та вінтажна обробка. Наприклад, в колекції Givenchy представлена мідіспідниця із зістареним ефектом, яка б легко вписалася в гардероб сестер Гадід. Тим часом Christopher Esber показали спідницю до колін, яку можна носити на роботу, а Diesel зробили ставку на модель вінтажного дизайну.

Сourreges
Сourreges

Diesel
Diesel

Jacquemus
Jacquemus

Dion Lee
Dion Lee

Vogue.ua зібрав наймодніші джинсові спідниці цього сезону — від максі до міні.

<b>BOTTEGA VENETA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.