До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші трикотажні сукні в колекціях сезону весна-літо 2023

Трикотаж – один з найулюбленіших та найпрактичніших матеріалів, які використовують дизайнери для створення суконь. Завдяки його податливості бренди створюють найрізноманітніші фасони, що оздоблюються оригінальними декоративними елементами. Модниці також полюбили трикотажні сукні, які вже стали базовим елементом гардеробу. Vogue.ua зібрав найкрасивіші моделі в колекціях весна-літо 2023.

Loewe
Loewe

Реклама

Загравання з напівпрозорими тканинами та фактурами було помічено в колекції Proenza Schouler. Утім, прийдешньої весни бренд пропонує робити це не так явно, як у випадку з "голими" сукнями. Металізовані торочки та спідниця, виконані з великогабаритної золотавої сітки, наче переносять на берег океану, тож немає сумнівів: ця сукня ще не раз нагадає про себе в Instagram-стрічках модниць. Loewe зробили вибір у бік екстремального міні: модель з розкльошеним низом була представлена в різних кольорах, які впишуться в будь-який гардероб. І якщо така довжина – вибір для найсміливіших, сукню можна використати в багатошаровому образі, наприклад, у поєднанні з легінсами чи улюбленими джинсами.

Jil Sander
Jil Sander

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Та звісно, головний фокус дизайнерів — на трендовій довжині максі. Тут у хід пішли яскраві кольори та відтінки. Насичений сицилійський апельсин був помічений у колекції Altuzarra, а біло-синя смужка – у Fendi. Обидва бренди також зробили ставку на актуальні вирізи, які підкреслили зону декольте та лінію талії.

Altuzarra
Altuzarra

Fendi
Fendi

Вибір у бік смугастого та більш психоделічного принта зробили й Bottega Veneta. Свою трикотажну мідісукню бренд пропонує римувати з жакетом вільного крою та, звісно, трендовим взуттям на високій платформі. Saint Laurent залишилися вірними собі: рожево-пудрова сукня, що міцно обіймає тіло та повторює його вигини, – справжня візитівка весняно-літньої колекції. Подібна модель була представлена брендом у різних кольорових та стилістичних варіаціях.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Saint Laurent
Saint Laurent

Sportmax
Sportmax

Vogue.ua зібрав 5 трикотажних суконь, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

<b>трикотажні сукні предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.