До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші сукні з оборками в колекції весна-літо 2023

Романтичні оборки – один з улюблених декоративних елементів багатьох дизайнерів. У сезоні весна-літо 2023 вони, як і завжди, знайшли своє місце на різноманітних сукнях: від сексуальних міні з розрізами та довгим шлейфом до драматичних максі з фігурними вирізами, асиметрією та флористичними принтами. Vogue.ua зібрав найкрасивіші сукні з оборками у весняно-літніх колекціях.

Atlein
Atlein

Реклама

Dion Lee
Dion Lee

Молочний колір, притаманний характерній весняний палітрі, не полишає свою першість. Тож не дивно, що він якнайкраще втілює себе саме у сукнях. Міні нейтральних відтінків були помічені в колекціях Atlein та Dion Lee. Останній супроводив свою модель трендовою шкіряною курткою байкерської естетики та довгим асиметричним шлейфом. Темніші кольори представили Blumarine та Patou. Головний фокус обох брендів – на незвичному дизайні: напівпрозорі матеріали, асиметричні деталі та наддовгі рукави у Blumarine та "жата" тканина і виріз – у Patou.

Blumarine
Blumarine

Patou
Patou

Драматичну сукню, що ніби зійшла на подіум прямо з картин XVIII століття, показали Dior. Модель максі бренд доповнив тонким ремінцем, що підкреслює лінію талії, чокером з перлинами та актуальними "Мері-Джейн" на підборах. Більш розслаблену версію сукні з оборками представили Balenciaga: червона асиметрична модель з безліччю завʼязок зʼявилася на подіумі в тандемі зі взуттям на платформі та яскравою сумкою.

Balenciaga
Balenciaga

Dior
Dior

Радимо також звернути увагу на сукні з оборками від Saint Laurent. Ентоні Ваккарело присвятив їм більшу частину колекції, тож знайти модель до вподоби не складе труднощів. Такі варіанти стануть чудовою альтернативою для вечірнього образу. За сукнею з флористичним принтом варто звернутися до Dries Van Noten, а за трендовим ліловим, одним з головних кольорів сезону, – до Loewe.

Saint Laurent
Saint Laurent

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Loewe
Loewe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.