До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взуття на платформі в колекціях весна-літо 2023

Платформа вже кілька сезонів поспіль очолює списки модних тенденцій. Цієї весни бренди, як і раніше, залишилися вірними цьому тренду, пропонуючи всілякі варіанти взуття на платформі — від черевиків і чобіт з масивною підошвою до туфель і босоніжок на танкетці. Vogue.ua зазирнув у колекції дизайнерів весна-літо 2023 і зібрав найбажаніше взуття на платформі, яке стане вам у нагоді в новому сезоні.

Versace
Versace

Реклама

Багато дизайнерів віддали перевагу в новому сезоні саме взуттю на платформі, ностальгуючи за минулими часами. Так, Versace показали лаковані черевики на масивній платформі, Fendi прикрасили чоботи-панчохи танкеткою з літерою F, а Bottega Veneta продемонстрували чоботи з вигнутою платформою. Не оминув цей тренд і відкрите взуття. Proenza Schouler експериментували з "дутими" формами та високою платформою, а Hermès та Chloé зробили ставку на рибальські сандалії на танкетці, якими легко доповнити міські літні образи.

Fendi
Fendi

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Proenza Schouler
Proenza Schouler

\

Hermes
Hermes

Chloe
Chloe

Крім високої платформи, що відсилає до 2000-х і 1970-х років, дизайнери також показали практичне взуття на "пласкій платформі", що відома як flattforms та пасуватиме для повсякденного гардероба. Найкраще цей тренд ілюструють кросівки. Так, наприклад, Rokh і Akris зробили ставку на кеди на високій платформі, які будуть стильно поєднуватися як з джинсами і футболками, так і з брючними костюмами або романтичними сукнями. Тим часом Ports 1961 прикрасили атласні мюлі пласкою платформою, що легко замінить туфлі на підборах без шкоди для комфорту.

Akris
Akris

Rokh
Rokh

Missoni
Missoni

Sportmax
Sportmax

Masha Popova
Masha Popova

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Ports 1961
Ports 1961

Melitta Baumeister
Melitta Baumeister

Schiaparelli
Schiaparelli

Vogue.ua зібрав найкращі пари взуття на платформі.

<b>Alexander McQueen</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.