До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші сукні з ефектом деграде в колекціях весна-літо 2023

Розповідаючи про найактуальніші принти прийдешнього сезону, серед яких і позачасові анімалістичні візерунки, не можна не згадати про ефект деграде, або градієнт. Цей колірний прийом насамперед знайшов своє місце на найрізноманітніших сукнях: стриманих міді, напівпрозорих максі та розкішних коктейльних варіантах. Vogue.ua зібрав найгарніші моделі з ефектом деграде в колекціях весна-літо 2023.

Etro
Etro

Реклама

Peter Do
Peter Do

Назва терміну походить від французького слова і перекладається як пом'якшення тону, напівтон або відтінок. Градуювання увійшло в модний ужиток у 1970-х, але й досі не втратило своєї актуальності. У сезоні весна-літо 2023 дизайнери вирішили по-новому його обіграти, зробивши ставку на сукні, що струмують. Peter Do, Etro та Ferragamo представили моделі з тонкими переходами в чорний колір, що якнайкраще пасуватимуть як для щоденних виходів, так і для особливих нагод.

Courreges
Courreges

Badgley Mischka
Badgley Mischka

Courréges наголошують на яскравих та соковитих переходах, представляючи сукню, що повторює вигини тіла. Zimmermann, навпаки, роблять ставку на нюдові відтінки, презентуючи модель довжини максі з подовженими рукавами. А Christian Siriano вправно поєднують два тренди – градуювання та плісування, одну з найгучніших тенденцій прийдешнього сезону.

Ferragamo
Ferragamo

Zimmermann
Zimmermann

Christian Siriano
Christian Siriano

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.