До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші сукні з деніму в колекціях весна-літо 2023

Денім – улюблений матеріал дизайнерів. Тож у сезоні весна-літо 2023 вони використовують його не тільки для створення універсальних штанів, але й для не менш практичних суконь, що ідеально пасуватимуть для щоденних образів. Від ризикованих міні до ошатних максі – vogue.ua зібрав найкрасивіші сукні з деніму у весняно-літніх колекціях модних брендів.

Masha Popova
Masha Popova

Реклама

Marine Serre
Marine Serre

IRO
IRO

Характерну сукню-сорочку представили IRO. Завдяки ґудзикам її можна носити як соло, так і в поєднанні з шортами чи штанами. Marine Serre вдалися до улюбленої техніки patchwork: клаптикове шиття не сходить з перших сходинок модних тенденцій уже декілька сезонів поспіль, і мінісукня, презентована брендом, – яскраве свідчення того, що воно залишиться з нами й цієї весни. Українська дизайнерка Маша Попова показала ефектне міні зі збільшеною лінією плечей, яке ідеально пасуватиме для створення denim total look. Носіть такі сукні з високими денімовими чоботами.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Y/Project
Y/Project

За практичними моделями довжини міді варто звернутися до Y/Project. Бренд підтримує тенденцію на стилізацію сукні поверх штанів, тож варто спробувати її вже цієї весни. Carolina Herrera же зробили ставку на елегантнішу модель на тонких бретелях, яку радять носити із класичними туфлями на підборах. Головний фокус Blumarine – на ошатних денімових максісукнях. Свою модель бренд декорував металізованими кнопками та оздобив великим ременем з деніму. У пару до такої сукні слід узяти мініатюрну сумку, також виготовлену з цього матеріалу.

Act n°1
Act n°1

Blumarine
Blumarine

Vogue.ua зібрав 6 суконь з деніму, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

<b>Alexander McQueen</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.