До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші речі з торочками в колекціях сезону весна-літо 2023

У сезоні весна-літо 2023 торочки актуальні як ніколи: вони прикрасили спідниці та сукні, жакети й топи, пальта та тренчі. З легкої руки дизайнерів святковий декоративний елемент перетворюється на щоденний, що ідеально римується з іншими базовими предметами гардеробу. Vogue.ua зібрав найкрасивіші речі з торочками у весняно-літніх колекціях знаних світових брендів.

Khaite
Khaite

Реклама

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Чорні сукні та жакети набувають нової святковості завдяки торочкам. Dries Van Noten та Khaite зробили ставку саме на такі позачасові позиції. Прийдешнього сезону цей декоративний елемент стає більш вираженим: довжина та кількість торочок було збільшено, а отже залишитися поза увагою просто неможливо. Також під час показів весняно-літніх колекцій на подіумах був помічений і полумʼяний червоний: Michael Kors Collection презентували комплект з туніки та мідіспідниці, виконаної з шовкових торочок, а Diesel показали ефектну максі з примітною монограмою бренду.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Diesel
Diesel

Крім уже звичних спідниць та суконь, торочки цього сезону знайшли своє місце і на верхньому одязі. Rokh представили класичний бежевий тренч, низ якого був прикрашений цим декоративним елементом. Бренд зробив вибір у бік речей-трансформерів: так, торочки можна зняти, залишивши вже звичну базу, що пасує до будь-якого гардеробу.

Jil Sander
Jil Sander

Rokh
Rokh

До того ж дизайнери рекомендують звернути увагу на всі відтінки синього: від надзвичайно насиченого, як у Ports 1961, до неоново-аквамаринового, як у колекції Bottega Veneta. Сукні з торочками багатофункціональні, адже їх можна носити не тільки соло, але й у комбінації з класичними чорними штанами чи навіть улюбленими джинсами, задля створення розслабленого образу.

Ports 1961
Ports 1961

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.