До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші речі з льону в колекціях весна-літо 2023

Лляні речі — головне надбання весняно-літнього сезону. Улюблений матеріал дизайнерів для спекотних днів уже отримав статус позачасового тренду, тож не дивно, що і цього літа він наповнює колекції багатьох світових брендів. Vogue.ua зібрав найкрасивіші лляні речі, що допоможуть створити ефектні, практичні та комфортні образи.

Сукні

Сукня з льону — справжній синонім комфорту. Особливість цього сезону — натуральна, непофарбована тканина, яка знайшла своє місце у моделях, створених у техніці печворк, як у колекції Erdem, а також варіантах, прикрашених квітковим принтотм, із завʼязкою галтер, як у Max Mara.

Реклама

Erdem
Erdem

Max Mara
Max Mara

Сорочки та блузи

Приємний для тіла матеріал і величезний вибір фасонів і моделей — головні причини, чому лляні сорочки та блузи ніколи не виходять з моди. Їх обожнюють шанувальниці як елегантних і мінімалістичних образів, так і модних експериментів. Лляну сорочку можна носити у різні способи — вона чудово виглядатиме як у тандемі з костюмними штанами, так і з максіспідницями.

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Костюми

Лляні костюми — класика літнього гардероба. Особлива актуальність тканини зумовлена ​​її екологічністю (льон — біорозкладний матеріал) і практичністю. Головним супутником спекотних літніх днів стане костюм-трійка: шорти-бермуди, жакет та блейзер, як у Brunello Cucinelli. Окрім того, варто звернути увагу на яскравий ансамбль, що був представлений у колекції Alberta Ferretti.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

Спідниці

Довгі чи короткі, асиметричні або класичного крою, кольорові чи однотонні — у цьому сезоні дизайнери заграють з різноманіттям лляних спідниць. Тренд на низьку посадку підтримують Zimmermann. У свою чергу Max Mara представили наддовгу спідницю, що струмує, у поєднанні з сорочкою вільного крою.

Zimmermann
Zimmermann

Max Mara
Max Mara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.