До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші речі в техніці кроше в колекціях весна-літо 2023

Цього сезону дизайнери вирішили вшанувати 1960-ті й 1970-ті роки — епоху гіпі, коли плетіння гачком було на піку популярності. Бренди надихнулися богемною естетикою та переосмислили техніку кроше, пропонуючи сучасне прочитання старомодного бабусиного в’язання. Колекції сезону весна-літо 2023 наповнені різноманітними пропозиціями: від укорочених топів і тунік до мідіспідниць і романтичних суконь. Vogue.ua зібрав найкрасивіші речі цього сезону, виготовлені в техніці кроше.

Anna October
Anna October

Реклама

Maje
Maje

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Кроше — один з найжіночніших і найтактильніших трендів, які цього літа треба встигнути приміряти. Попри його відвертість, в’язаний одяг досить просто вписати не лише у відпустковий, а й у міський гардероб. Зробіть ставку на романтичні білі сукні, які можна знайти в колекціях Carolina Herrera та Anna October. Ажурне плетіння не потребує додаткового стилістичного оздоблення і легко стане головним героєм образу. За яскравою сукнею, виготовленою в техніці кроше, радимо звернутися до Maje. Не менш ефектний вигляд таке вʼязання має і на спідницях. Міді з торочками зʼявилася в колекції Proenza Schouler, а чорний варіант приталеного силуету, що повторює вигини тіла, та сумка кроше — у Dries Van Noten.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Чуттєві вкорочені топи кроше Hermès пропонують римувати зі шкіряними штанами та босоніжками на платформі. А от Givenchy вибирають подовжені моделі сріблястих відтінків та вміло поєднують їх із джинсовими комплектами. Опанувати цей тренд у власній стилістиці вдалося Chanel: французький бренд представив костюм-двійку з жакетом та шортами, що виконані в техніці кроше. Яскравим доповненням такого стильного образу стануть балетки з блискучим декоруванням та ансамбль примітних прикрас.

Hermes
Hermes

Givenchy
Givenchy

Chanel
Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.