До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші джинсові мінісукні цього літа

Щосезону мінісукня здається однією з найвигідніших інвестицій. Та цього літа у світло софітів виходять джинсові сукні — універсальний і зручний варіант, який ідеально пасуватиме для образу вихідного дня. Попри те що вони традиційно асоціювалися з повсякденним стилем, за допомогою розумного вибору аксесуарів і взуття образ із джинсовою мінісукнею можна зробити елегантним і доречним навіть для офіційних заходів.

Y/Project
Y/Project

Реклама

Щоб надати джинсовій сукні елегантності, подумайте про поєднання її з класичними та офіційними речами. Наприклад, носіть її з черевиками нейтрального кольору, як-от чорний, сірий або темно-синій. Те саме стосується і босоніжок. Щоб завершити образ, виберіть стримані та витончені аксесуари. Маленьких сережок, простого намиста та структурованої сумки буде достатньо, аби не забирати увагу від джинсової сукні.

Sacai
Sacai

Щодо кольорів, вибирайте нейтральні та класичні тони, наприклад, білий, чорний, сірий, бежевий або темно-синій. Вони елегантні, їх легко поєднувати, і вони дозволять швидко створити витончений образ.

Джинсова мінісукня + високі чоботи

Це, мабуть, найшвидший і найелегантніший спосіб надати стильної родзинки джинсовій мінісукні. Додайте пару коричневих чобіт, і все готово.

Джинсова мінісукня + ботфорти

Під час Тижня моди в Парижі Тіффані Хсу застосовувала правило "більше — це більше". Обравши сукню оверсайз, streetstyle-зірка додала пару ботфортів з плісируванням.

Джинсова мінісукня + балетки

Якщо ви схильні до мінімалізму та стриманого стилю, то найкраще поєднати класичну джинсову мінісукню з парою балеток. Обирайте взуття білого кольору для створення контрасту.

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.