До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі денімові образи зірок на червоних доріжках 2022 року

Серед безлічі " голих" суконь, що домінували на червоних доріжках цього року, деякі зірки несподівано віддали перевагу деніму. Найкращі образи 2022-го були менш кітчевими, та набагато моднішими.

Зірка серіалу "Ейфорія" Гантер Шафер мала надзвичайно стильний вигляд у джинсовій сукні від Rick Owens, яка мала структурні шви, максіспідницю та потертий край на вечірці Vanity Fair. Волосся, стилізоване з "мокрим ефектом", ювелірні вироби в стилі панк і тіні для повік, що пасують до вицвілого відтінку сукні, створили неперевершений вечірній образ.

Реклама

Гантер Шафер у Rick Owens
Гантер Шафер у Rick Owens

Коді Сміт-МакФі розширив межі на Met Gala й оголосив про свій перший раз на заході з неприкритою впевненістю. Актор віддав данину невимушеним п’ятницям – "коли ти можеш одягнутися й представити себе дещо невимушено". До смугастої сорочки на ґудзиках знаменитість додав джинси та яскраво-червоні рукавички від Bottega Veneta. Проте, як виявилося згодом, сорочка й джинси насправді були виготовлені з тонкої шкіри.

Ештон Сандерс також з’явився в новому канадському смокінгу. Актор одягнув джинсовий образ від Casablanca, що складається з жакета із золотистим оздобленням і штанів.

Коді-Сміт МакФі в Bottega Veneta
Коді-Сміт МакФі в Bottega Veneta

Ештон Сандерс у Casablanca
Ештон Сандерс у Casablanca

Історія Acne Studios сягає корінням у денім — засновник Джонні Йоганссон створив 100 пар необроблених джинсів упродовж першого року після запуску бренду — і донині ця тканина залишається фірмовим матеріалом марки. Так, Зазі Бітц одягла сукню, створену в стилі печворк, з колекції осінь-зима 2022/2023 на прем’єру фільму "Швидкісний поїзд".

У вересні в центрі уваги індустрії моди був Венеційський кінофестиваль, де Джоді Тернер-Сміт показувала серйозні образи. Гламур прийшов завдяки Gucci, Harbison Studio та Christopher John Rogers, але найбільше уваги дісталося її джинсовій сукні Balmain. Декольте з перетинками, обтислий ліф зі швами та плісована спідниця гарантували, що вона вирізняється з натовпу.

Джоді Тернер-Сміт у Balmain
Джоді Тернер-Сміт у Balmain

Зазі Бітц у Acne Studios
Зазі Бітц у Acne Studios

Зірка "Цілком і сповна" Тейлор Расселл під час заходів у Венеції зʼявилася в архівній сукні від Ralph Lauren, яку вона вдягла на церемонію закриття — і відтоді вона представила багато яскравих образів. Одягнена в джинси Levi’s, пухнасте пальто від Gucci ери нульових і діаманти від Fred Leighton, акторка надала нового значення стильній формулі "джинси та гарний топ". Її голлівудські сучасники прикрашали червону доріжку сукнями, але Тейлор знала, що джинси — це не менш яскраво.

Тейлор Рассел у Levi's та вінтажному Gucci
Тейлор Рассел у Levi's та вінтажному Gucci

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.