До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи у відтінку Viva Magenta — наймоднішому кольорі 2023 року

Сьогодні Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2023 року — ним став малиново-червоний відтінок. Прийдешнього року колір під назвою Viva Magenta часто майорітиме на червоних доріжках, у повсякденних образах зірок і серед fashion-інфлюенсерів на вулицях головних столиць моди. Vogue.ua зібрав найгарніші образи у відтінку Viva Magenta в колекціях весна-літо 2023.

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Реклама

Rick Owens
Rick Owens

У колекціях прийдешнього сезону можна знайти багато ошатних образів, відтворених у подібній гамі — від напівпрозорих суконь до деконструйованих жакетів. Nensi Dojaka та Rick Owens зробили ставку саме на сукні, які чудово пасують для офіційних виходів, чим, імовірно, і скористаються зірки, вибираючи вбрання для майбутніх образів на червоних доріжках. Відтінок Viva Magenta знайшов своє місце й на твідових комплектах, як у колекціях Bottega Veneta та Chanel. Завдяки теплому й холодному підтону, цей колір легко поєднується як з темними, так і світлими елементами гардероба.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Chanel
Chanel

Багатошарову мінісукню, представлену Loewe, бренд пропонує римувати з маленькими сумками й монолітними прикрасами. Впевнені, що саме ця модель стане одним з найбажаніших предметів гардероба багатьох streetstyle-зірок. У колекції Rokh з’явився деконструйований костюм, що складається зі спідниці та кроп-жакета. Головним спільником такого ансамблю стане "голе" взуття — ще один зірковий тренд сезону весна-літо 2023.

Rokh
Rokh

Loewe
Loewe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.