До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Найкращі лляні сукні цього літа

Влітку лляна сукня є справжнім порятунком від спекотної погоди. Це обумовлено кількома факторами. По-перше, льон — легкий і повітропроникний матеріал, який не нагрівається при високій температурі. По-друге, він має чудову зносостійкість, а отже не вицвітає після прання. Також це екологічний матеріал (вважається, що льон один з найкраще біорозкладаних матеріалів). І головне, лляні сукні — позачасовий тренд, тому ви можете не хвилюватись про актуальність вашого образу. Цього літа дизайнери продовжують засвідчувати любов до лляних суконь і пропонують сучасні силуети та дизайни в своїх колекціях. Ми зібрали наймодніші сукні з льону — від лаконічних варіантів в довжині максі до моделей з яскравими візерунками.

Jacquemus
Jacquemus

Реклама

Найчастіше лляні вироби в колекціях брендів представлені в натуральній палітрі, зокрема можна побачити сукні у відтінках піску, землі й трави. Цього сезону бренди приділили значну увагу саме нюдовим кольорам. Max Mara показали довгу бежеву сукню-галтер, яка точно сподобається шанувальницям мінімалізму. Тим часом The Row продемонстрували сукню з відкритою спиною та довгим шлейфом, а Zimmermann запропонували романтичну версію з воланами, виконану з шовкового льону.

Max Mara
Max Mara

Boss
Boss

Johanna Ortiz
Johanna Ortiz

Одним із адептів лляної естетики можна назвати дизайнера Сімона Порта Жакмюса. З року в рік він пропонує в своїх колекціях нові речі з цього натурального і здатного дихати матеріалу. Цього літа одним із найбільш пам'ятних образів стала асиметрична сукня з воланами на плечі з чорного льону. Своє бачення цього тренду запропонували Boss — коротку молочну сукню прямого крою з торочками. А Johanna Ortiz показали яскраве вбрання з тропічним принтом, адже лляні сукні можуть бути не лише однотонними.

The Row
The Row

Zimmermann
Zimmermann

Mara Hoffman
Mara Hoffman

Vogue.ua зібрав наймодніші лляні сукні цього літа, які варто додати до гардероба вже зараз.

<b>CHLOÉ</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.