До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мікрошорти — найсуперечливіший тренд сезону осінь-зима 2023/2024

Біла майка Loewe, білі мікрошорти (чи радше труси) та чорні колготки — ось так Кайлі Дженнер відвідала паризькі модні покази у вересні минулого року. Кілька тижнів по тому її старшу сестру Кендалл сфотографували з букетом соняшників у total look Bottega Veneta, що складався з синього в’язаного светра, трусів, темних колготок та класичних туфель. Таким чином, наймолодша з клану Кардаш'ян втілила одну з найхимерніших тенденцій останніх сезонів — відмовитися від спідниць і штанів на користь ультракоротких шортів.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Реклама

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Міучча Прада привітала цей мікротренд колекцією Miu Miu осінь-зима 2023/2024. У більш вишуканій версії такий одяг стає коштовною окрасою образу, якщо мікрошорти всіяні блискітками, як ті, що їх Емма Коррін одягла на закриття шоу.

Бекстейдж шоу Miu Miu, осінь-зима 2023/2024
Бекстейдж шоу Miu Miu, осінь-зима 2023/2024

На решті модних подіумів ми бачили різні варіанти: Ferragamo представили total look у червоному трикотажі зі щільнішими колготками, тоді як Missoni запропонували картаті мікрошорти з відповідним кардиганом у зелених і сірих тонах.

Ferragamo
Ferragamo

Missoni
Missoni

Y/Project поєднують ультракороткі шорти з джинсовим топом, тоді як Dolce&Gabbana пропонують їх як контрапункт до занадто офіційного смокінгу. Цікаво, чи цей суперечливий тренд в кінцевому підсумку все ж здійснить справжній стрибок на вулиці?

Y/Project
Y/Project

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.