До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Металеві топи — новий модний тренд 2023 року

Події у світі не можуть не впливати на колекції модних брендів. У новому сезоні ми бачили велику кількість практичних штанів карго з накладними кишенями, грубі армійські черевики, камуфляжний принт, а також топи, що нагадують броню. Можна з упевненістю сказати, що наступний сезон весна-літо 2023 присвячений сильним жінкам. Якщо до колекцій Paco Rabanne, в яких передові позиції займає одяг, що нагадує кольчугу, ми давно звикли, то побачити металеві топи, відлиті по формі грудей, у колекціях Gabriela Hearst, Bevza та LaQuan Smith було приємною несподіванкою.

LaQuan Smith
LaQuan Smith

Реклама

Тренд на топи-обладунки вже з'являвся раніше на показі Schiaparelli у 2021 році, а завдяки Зендаї ми дізналися, що подібні можна носити і поза подіумом. Для церемонії Critics' Choice Awards актриса обрала металізований топ кольору фуксії Tom Ford, який анатомічно повторює вигини тіла. Через два роки цю тенденцію підхопило багато брендів. У колекції LaQuan Smith ми бачили металеві бралети, які поєднувалися з трикотажними сукнями, у Gabriela Hearst — золоті варіанти зі щільної тканини, а у Bevza — литі топи, що нагадують броню.

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Bevza
Bevza

Успішна стилізація цього тренду полягає в тому, щоб решта образу була дуже простою. Можна помітити, що в колекціях брендів металеві топи поєднувалися з лаконічними монохромними речами. Якщо ви не готові одягати топ, що повторює форму ваших грудей, можна знайти легше прочитання цієї тенденції у Stella McCartney. Спробуйте приміряти багатошарові ланцюжки поверх простої білої майки, дозволивши прикрасам посісти центральне місце.

Stella McCartney
Stella McCartney

Area
Area

Vogue.ua зібрав модні металеві топи сезону весна-літо 2023.

<b>Paco Rabanne</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.