До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші спідниці цієї весни

Нещодавно ми розповідали про наймодніші брючні костюми, а тепер хочемо розглянути актуальні спідниці, які варто придбати цієї весни. Шукати модний варіант пропонуємо в колекціях українських брендів, які порадували цього сезону різноманітністю фасонів, тканин та відтінків. Ми бачили довгі і короткі спідниці з деніму, елегантний твід, шовк, шкільні спідниці в складку, сексуальний вініл і багато інших варіантів. Щоб надихнути вас на покупку модної спідниці, Vogue.ua зібрав найбажаніші варіанти в колекціях українських дизайнерів.

Anna October
Anna October

Реклама

Денім — один із головних трендів 2023 року, на який варто звернути увагу. Крім джинсів карго з накладними кишенями, прямих і широких моделей, варіантів з низькою посадкою в дусі 2000-х років, ми пропонуємо придивитися до джинсових спідниць, які є не менш універсальними. Цієї весни український бренд KSENIASCHNAIDER представили нову колаборацію з американським денім-лейблом DL1961. До капсульної лінійки увійшли спідниці та джинси, виготовлені за авторською технологією denim fur. Пухнасті мініспідниці з деніму вийшли у ніжно-блакитному відтінку, який легко впровадити у весняно-літній гардероб. Тим часом BAZHANE показали джинсові максіспідниці з розрізом посередині, чим поєднали два модні тренди в одному виробі.

KSENIASCHNAIDER x DL1961
KSENIASCHNAIDER x DL1961

Marianna Senchina
Marianna Senchina

KATERINA KVIT
KATERINA KVIT

Спідниця-тюльпан, яка вперше з'явилася в 1954 році з легкої руки легендарного дизайнера П'єра Кардена, цього сезону прикрасила колекцію бренду BEVZA. Спочатку ця модель була фасоном до колін у формі перевернутої чашки тюльпана, та українська дизайнерка надала їй сучасне прочитання. Тим часом GUDU надихнулися естетикою стилю препі і показали коротку шкільну спідницю зі складками, Marianna Senchina досліджували елегантні силуети в дусі Коко Шанель і представили пудрову спідницю з букле, а CULTNAKED зробили ставку на зухвалу лаковану шкіру та сексуальний силует із розрізом посередині. Більше актуальних спідниць дивіться у нашій добірці.

GUDU
GUDU

BAZHANE
BAZHANE

Bevza
Bevza

CULTNAKED
CULTNAKED

ELENAREVA
ELENAREVA

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

Litkovska
Litkovska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.