До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: найкрасивіші сукні українських брендів сезону осінь-зима 2024/2025

Сукні — невіддільна частина жіночого гардероба. З настанням осінніх холодів міні впевнено змінюють міді та максі, а кольорова палітра стає більш притаманною сезону. Моделі з шовку та вовни, бордові та класичні чорно-білі: Vogue.ua зібрав найкрасивіші плаття в колекціях українських брендів сезону осінь-зима 2024/2025.

Bevza
Bevza

Реклама

Bobkova
Bobkova

Романтичні шовкові сукні впевнено завоювали своє місце в осінньо-зимовому гардеробі. Моделі насичених осінніх кольорів, зокрема карамельних та бурштинових, можна знайти в колекціях Bevza та Litkovska. Зі свого боку Elena Reva та The Coat by Katya Silchenko зробили ставку на трендовий бордовий колір, який цієї осені пофарбував майже все: від суконь та блуз до сумок та взуття, а Stimma підтримали загальний тренд на повернення естетики бохо – їх сукні у дрібний квітковий принт хочеться поєднувати з ковбойськими чоботами та замшевими аксесуарами. Шифонова напівпрозора сукня чи шкіряна модель довжини міді — вибір за вами.

Elena Reva
Elena Reva

STIMMA
STIMMA

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

Іще один фаворит українських дизайнерів цього сезону — приталені сукні чорного кольору. За чітким кроєм та асиметричними деталями варто звернутися до осінньо-зимової колекції A.M.G., а за графічними принтами — до Poustovit.

A.M.G.
A.M.G.

Poustovit
Poustovit

Звісно, нікуди не подінуться і сукні ніжних пастельних відтінків, характерних для літа. Стилізувати їх восени варто на контрасті, наприклад, додаючи улюблені ковбойські чоботи та обʼємний жакет із вовни. Такі по-дитячому наївні сукні можна знайти в колекціях Anna October та L'eskizzo.

Anna October
Anna October

L'eskizzo
L'eskizzo

Окрім цього, не менш актуальними залишаються і сукні білого кольору. Gudu представили довгу сукню-сорочку стриманого крою, яка якнайкраще поєднується з максіпальтом, а Litkovska зробили ставку на шовкову модель довжини міді з подовженими рукавами та асиметричною деталлю.

Gudu
Gudu

Litkovska
Litkovska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.