До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: трикотаж, який варто додати до свого гардероба вже зараз

Трикотаж є основою будь-якого осіннього капсульного гардероба, але якщо ви втомилися від класичних темно-синіх джемперів, українські дизайнери мають хороші новини. Від різноманітних жилетів до суконь, штанів, спідниць та светрів: Vogue.ua зібрав найзатишніший трикотаж у колекціях вітчизняних брендів, який варто додати до свого гардероба цієї осені.

Жилети

Трикотажні жилети швидко набирають популярності, стаючи найбажанішими речами цієї осені. Завдяки затишному і теплому плетінню вони зігрівають у прохолодну погоду і доповнять будь-який образ — від романтичного до спортивного. Поєднуйте жилет із сорочкою або носіть соло, як пропонують O.TAJE та JUL.

Реклама

O.TAJE
O.TAJE

Jul
Jul

Сукні

Трикотажна сукня — зірка цієї осені. Головний фокус дизайнерів — на трендовій довжині максі. За фасоном кльош слід звернутися до Merge, а за принтованою приталеною моделлю — до Marsego.

Merge
Merge

Marsego
Marsego

Кардигани

Складно уявити осінньо-зимовий сезон без затишних кардиганів. Модель вільного крою радимо шукати у Wool Happen, а приталений кардиган ніжного рожевого відтінку, що нагадує зефір, — у Salon Reading.

Wool Happen
Wool Happen

Salon Reading
Salon Reading

Спідниці

В’язані спідниці можуть нагадувати шкільну уніформу, але Coosh та Rito зробили їх розкішними. Цієї осені поєднуйте максіспідницю з кардиганом, топом-бандо або светром з короткими рукавами із круглим вирізом.

Rito
Rito

Coosh
Coosh

Штани

Щоб осінні прогулянки стали ще більш затишними, для своїх образів варто обрати трикотажні штани. The Body Wear зробили ставку на теплий коричневий відтінок, характерний для палітри поточного сезону. Зі свого боку, T.Mosca показали широкі молочні штани з типовим зимовим візерунком.

The Body Wear
The Body Wear

T.Mosca
T.Mosca

Джемпери

Джемпери з тонкого трикотажу мають усі шанси стати головними зірками цієї осені. Особливо актуальними будуть моделі з застібкою, як у The Coat by Katya Silchenko. Радимо також звернути увагу на напівпрозорі джемпери, як у колекції The Lace.

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

The Lace
The Lace

Светри

З настанням холодів саме светри стають невідʼємною частиною жіночого гардероба, адже вони ефективно захищають від вітру та дарують відчуття комфорту. Модель крупної вʼязки була представлена в колекції Bevza сезону осінь-зима 2024/2025: вона пасуватиме і до улюблених джинсів, і до максіспідниці. Більш повсякденний варіант можна знайти у MustHave.

Bevza
Bevza

MustHave
MustHave

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.