До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі сорочки цього сезону

Зараз неможливо уявити модний гардероб без стильної сорочки. Звісно, головною і найуніверсальнішою моделлю завжди буде біла сорочка чоловічого крою, адже з нею можна скласти десятки модних образів на щодень — від поєднань із денімом чи широкими штанами до сексуального прочитання з мініспідницею і підборами. Тим не менш, пастельні кольори, зокрема блакитний, рожевий чи жовтий, або сорочки зі смугастим принтом чи в клітинку також є практичним рішенням для повсякдення. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських брендів та зібрав найкращі сорочки цього сезону — від білого варіанту з ніжними монохромними квітами OMELIA до моделі з деніму KSENIASCHNAIDER.

Omelia
Omelia

Реклама

Сорочки, які раніше асоціювалися винятково з робочим гардеробом, зараз є модним елементом повсякденних образів. Щоб вибрати позасезонну модель на всі випадки життя, радимо звернути увагу на однотонну сорочку на кілька розмірів більше чи з чоловічого відділу. Базовий білий варіант ви знайдете в колекції Article, рожеву модель з накладними кишенями — у Bobkova, а сорочку розслабленого крою з актуальною дрібною смужкою — у Bazhane. Також цього сезону дизайнери запропонували сорочки з патріотичними візерунками з льону та бавовни. Наприклад, Gunia Project представили чорно-білу вишиванку "Франка", крій якої підхоплює традицію борщівської сорочки, The Coat by Katya Silchenko — блакитну сорочку з елементами гуцульського строю, а Litkovska — модель вільного крою з вишивкою на рукавах, яка нагадує тонке мереживо.

Litkovska
Litkovska

Gunia Project
Gunia Project

Katimo
Katimo

The Coat by Katya Silchenko
The Coat by Katya Silchenko

Bobkova
Bobkova

Article
Article

Денім — гучний тренд цього літа, який точно варто приміряти. Окрім синіх джинсів, максіспідниць з розрізами чи шортів з необробленими краями пропонуємо звернути увагу на джинсові сорочки. В колекціях українських брендів ви знайдете безліч цікавих варіантів. KSENIASCHNAIDER запропонували джинсову сорочку з принтом, Katimo показали модель обʼємного крою з блакитного деніму, а Aisenberg зробили ставку на синій колір із контрастною строчкою. Ви можете носити такі сорочки на голе тіло в парі з джинсами, на кшталт канадського смокінгу, або накидати поверх квіткових суконь чи білих топів в стилі французок.

Kseniaschnaider
Kseniaschnaider

Bazhane
Bazhane

A.M.G
A.M.G

Aisenberg
Aisenberg

Cover
Cover

Jul
Jul

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.