До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лофери — улюблене взуття супермоделей цього літа

Було б цілком раціонально після тривалої зими — місяців ув’язнення наших ніг у задушливих кросівках і чоботах — нарешті дати змогу нашим ступням і пальцям ловити промені літнього сонця. Однак у супермоделей і найстильніших дівчат планети є власне уявлення щодо того, яке взуття краще носити в спекотну погоду. Замість вибирати цього літа відкриті мюлі чи сексуальні босоніжки, Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер та Белла Гадід вибирають класичну пару: лофери.

Хейлі Бібер

Лише минулого тижня Гейлі Бібер вийшла в Нью-Йорк у вишуканому костюмі з чорною спідницею й узула до нього чорні лофери на масивній платформі, які доповнила вишуканими шкарпетками. Кількома тижнями раніше Кендалл Дженнер вибрала кілька простих темних джинсів і звичайну сіру майку, а також кілька улюблених класичних чорних лоферів з китицями. Беллу Гадід закарбували журналісти в середині травня в спортивному светрі на змійці, футболці Marc Jacobs і мідіспідниці, яку вона поєднувала з білими гольфами до коліна та парою масивних лоферів.

Реклама
Белла ГадідБелла Гадід

Стиль препі останні кілька сезонів активно використовують різноманітні бренди: від Prada і Gucci до Miu Miu і Ganni. Хоча лофери можуть здатися дивним вибором влітку, це взуття підходить майже до будь-якого одягу, часто найкраще поєднуючись із сукнями та спідницями. Лофери — це як Converse чи Birkenstock — ідеальне взуття, яке залишається позачасовим та позасезонним. Врешті, лофери — чудовий варіант, коли ви вчасно не зробили педикюр.

Кендалл ДженнерКендалл Дженнер

За матеріалами vogue.com

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.