До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Белла Гадід з’явилася в повному образі українського бренду Bevza

Напередодні Met Gala 2022 Белла Гадід з’явилася в Нью-Йорку, вбрана у веганські шкіряні штани й короткий топ. Модель доповнила образ парою чобіт іспанського бренду Miista та багатошаровим намистом Chanel.

Белла Хадід у Нью-Йорку, 1 травня 2022Белла Гадід у Нью-Йорку, 1 травня 2022

Гадід вибрала одяг одного з провідних українських брендів Bevza, дизайнерки Світлани Бевзи. Її веганські шкіряні штани та вкорочений топ з віскози — з колекції бренду сезону осінь-зима 2022/2023, яку Світлана Бевза представила на Тижні моди в Нью-Йорку менш ніж за тиждень до початку війни.

Реклама
Bevza осінь-зима 2022/2023Bevza осінь-зима 2022/2023

Нагадаємо, Белла Гадід долучилася до ініціативи своєї старшої сестри Джиджі та підтримала український народ у війні, яку росія розв’язала на території України. Сестри Гадід пожертвували свої доходи від Тижнів моди організаціям, які надають допомогу в Україні. Також Гадід підтримала палестинський народ, який страждає від ізраїльсько-палестинського конфлікту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.