До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майка та сукня-комбінація — модне поєднання цього літа

Кендалл Дженнер з’явилася на вечірці в Лос-Анджелесі в ультракороткій сукні-комбінації з барвистим принтом Marc Jacobs. Вона поєднала обтислу мінісукню з незвичайним взуттям — не босоніжками з ремінцями на підборах і навіть не мюлями, — а з парою шкіряних чорних черевиків Dorateymur з тисненням під шкіру крокодила. Свій образ топмодель доповнила глянцевою сумкою Acne Studios. Якщо не брати до уваги аксесуар і чоботи, справжній подив викликало те, що Дженнер одягла скромну білу майку Bassike, що визирала з-під легкої та звабливої сукні.

Це рішення демонструє, як стильно, неординарно та цікаво можна носити таку просту базову річ. Біла майка — один з улюблених предметів одягу в гардеробах супермоделей. Джиджі та Белла Гадід, Емілі Ратаковскі, Кендалл Дженнер та інші не раз поєднували легку білу майку з джинсами або штанами. Цю річ обожнювала й Клаудія Шиффер, Сінді Кроуфорд та Кейт Мосс у 1990-х. Проте вдягати майку під блискучу сукню-комбінацію з бретельками й вирізом — неортодоксальний трюк. Та Дженнер удалося у своєму образі знайти вишуканий баланс між мінісукнею, білою майкою та парою чорних чобіт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.