До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леопардовий принт: як носити хижий візерунок цієї весни

Донедавна леопардовий принт або любили, або ненавиділи — його уникали або носили зі сміливістю, навіяною архівними силуетами з показів Dolce & Gabbana 1990-х років. Однак стилістичний вектор став змінюватися: у сезоні весна-літо 2023, окрім наснажливих total look, дуже популярні стримані деталі, які найкраще допомагають поступово звикнути до цього виразного візерунка.

Вечірнє вбрання

Saint Laurent
Saint Laurent

Реклама

Креативний директор Saint Laurent Ентоні Ваккарелло обережний із леопардовим принтом, але якщо вже вдається до нього, то змушує зітхати навіть антифанів. Тваринний візерунок на ошатній вечірній сукні (в блискучому варіанті) — найкращий спосіб виділитися з натовпу. Аксесуари у цьому разі варто залишити мінімальними.

Верхній одяг

Не дивно, що виразні ефектні пальта не втрачають своєї популярності — вони привертають увагу до себе і дозволяють підійти до решти образу більш безтурботно. Цієї весни леопардовий принт також з'являється на тренчах, анораках та накидках.

Аксесуари

Аксесуари — це найкращий спосіб не тільки звикнути до максималістського дизайну, але й порушити однотонну стилізацію. Щосезону зірки вуличної моди дають солідний урок поєднання простоти з елегантністю: вони носять леопардові чоботи з чорними легінсами, а також поєднують їх із класичними костюмами і денімом.

Streetstyle-бренди

Виразні принти додають шику та розкоші щоденним образам, роблять їх оригінальнішими. Головні бренди, які займаються дизайном у цій тенденції, від Supreme до Stüssy, протягом багатьох років охоче використовують леопардовий принт у своїх колекціях, як у жіночих, так і в чоловічих та унісекс. Натхненням стануть вулиці Парижа та Нью-Йорка, мешканці яких найкраще вміють експериментувати з комфортом.

Total look

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Хоча це рішення для сміливих, воно має свої переваги. Особливо якщо нас надихає мода багаторічної давнини — архівні серіали 1980-х і 1990-х років, герої яких носять різноманітні варіації леопарда. У поточному сезоні Dolcе&Gabbana, наприклад, використовують ретронатхнення і представляють колекцію, засновану на гламурі та позачасовій елегантності.

Текст: Michalina Murawska

За матеріалами vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.