До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Корсет – найкраща альтернатива топам цього літа

Незамінний упродовж чотирьох століть дамський атрибут знову тріумфально повертається до головних модних тенденцій. Та й не дивно: корсет – мабуть, найкраща альтернатива банальним топам і футболкам. Цьому елементу гардероба до снаги буквально все: підіграти сексуальним образам Мадонни зі стилізацією на голе тіло, вибрати практичне поєднання зі штанами й вільним жакетом або надихнутися спортивним стилем, віддавши перевагу комбінації зі штанами карго.

Balenciaga
Ermanno Scervino
Tom Ford

Особливо помітними стали ефектні поєднання корсетів з деніму й загравання на тему стилю biz-leisure. Так, Balenciaga представили denim total look із джинсового корсета й подовжених джинсів wide leg. Свою варіацію образу на тему спортивного стилю показали Stella McCartney: штани карго з великими кишенями бренд пропонує поєднувати з корсетом і туфлями на підборах – ефектна стилізація для найсміливіших модниць.

Реклама
Tod's
Stella McCartney
Saint Laurent

Навмисне шикарний вечірній образ представили Saint Laurent: атласні штани з торочками Ентоні Ваккарело поєднав з оксамитовим корсетом з глибоким декольте, особливу ошатність якого увиразнює оздоблення з блискучих каменів. Не менш яскравою стилізацією буде комбо з улюбленою спідницею. У хід підуть і сексуальні міні, як у колекції Moschino, і пишні моделі з фатину. Аби додати образу більшої елегантності, варто звернути увагу на шовкові корсети зі шлейфом, як у Halpern, що ніби тільки-но зійшли з червоної доріжки.

Moschino
Halpern

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.