До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Мадонна у корсеті від українського бренду Anoeses

Світові зірки й далі підтримують українські бренди, засвідчуючи на власному прикладі, що в нас багато талановитих дизайнерів. Так, 23 червня Мадонна з’явилася в корсеті від українського бренду Anoeses під час NYC Pride Week, який відбувся на підтримку нової збірки її реміксів Finally Enough Love та World of Women NFT з колекції WoW Foundation. Один з її сценічних образів було стилізовано чорним корсетом Aria бренду Anoeses у поєднанні з костюмом у спортивному стилі з колаборації Gucci x Adidas.

Madonna
Madonna

Мадонна вже не вперше з’являється на публіці в речах Anoeses. Також серед прихильників бренду є такі зірки, як Лорена Дюран та Charli XСX.

Реклама
Madonna

Бренд Anoeses засновано у 2018 році в Україні в результаті творчої співпраці подружжя Костянтина та Катерини Саввопуло. Марка спеціалізується на створені інтимних аксесуарів та предметів повсякденного одягу зі шкіри, латексу й текстилю. У співпраці з БО бренд активно підтримує Збройні сили України та щотижня надсилає грошову допомогу на військове обладнання й інші потреби. Також команді Anoeses удалося зібрати кошти на машину швидкої допомоги для лікарів-волонтерів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.